Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Στιβ Μπένετ: Παραιτήθηκε από την ΚΕΔ ο Άγγλος αρχιδιαιτητής

Σάββατο, 23-9-23

Την παραίτησή του από την ΚΕΔ υπέβαλλε ο Στιβ Μπένετ. Τι αναφέρει στην επιστολή του.

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη συνεργασία του Στιβ Μπένετ με την ΚΕΔ, αφού ο Άγγλος αρχιδιαιτητής υπέβαλλε την παραίτησή του το πρωί του Σαββάτου (23/9).

Ο Μπένετ επικαλέστηκε πως δεν είχε άλλη επιλογή πέρα από το να παραιτηθεί, μετά την παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου για να αλλάξει ο αρχικός ορισμός Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι της Δευτέρας (25/9) μεταξύ του ΠΑΟ και της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η επιστολή Μπένετ:

«Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι. Με πολύ μεγάλη μου λύπη σαν ενημερώνω για την απόφαση μου να παραιτηθώ από τη θέση του αρχιδιαιτητή της επιτροπής των διαιτητών.

Δεν μου έμεινε καμία άλλη επιλογή, μετά την παρεμβολή του προέδρου της ομοσπονδίας, στο παιχνίδι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ όπου είχα ορίσει ελληνική ομάδα διαιτητών.

Ο Πρόεδρος πήγε στη UEFA, προκειμένου να βρει ομάδα ξένων και στη συνέχεια περίμενε ανακοινώσω την αλλαγή ως απόφαση της ΚΕΔ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου μου εδώ, ενεργούσα με ακεραιότητα, ειλικρίνεια, αλλά το πιο σημαντικό μέσα σε αυτό πλαίσιο των κανονισμών για τους διαιτητές της UEFA και της FIFA.

Δυστυχώς, η Ομοσπονδία δε φαίνεται να θέλει να ακολουθήσει τον ίδιο τρόπο. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και τη φιλία σας κατά τη διάρκεια της παραμονής μου εδώ – θα μου λείψετε όλοι τρομερά, αλλά ελπίζω ότι θα συνεχίσετε να πιέζετε τον εαυτό σας ακόμα περισσότερο για να είστε οι καλύτεροι.

Πάντα πίστευα ότι παίρνεις αυτό που σου αξίζει στη ζωή και αυτό ισχύει και για τη διαιτησία. Όσο πιο σκληρά δουλεύεις τόσο περισσότερη επιτυχία θα έχεις. Προσέξτε και καλή τύχη, ήταν χαρά να συνεργαστώ μαζί σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου