Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

«Λύγισε» η Σάκκαρη μετά τον τίτλο στο Μεξικό: «Τον αφιερώνω στον παππού μου, που έφυγε πέρσι»

 Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Μαρία Σάκκαρη ξέσπασε μετά την τεράστια επιτυχία της στη Γουαδαλαχάρα

Η Μαρία Σάκκαρη είναι πρωταθλήτρια στη Γουαδαλαχάρα. 

Κατέκτησε τον σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας της (WTA1000) και έγραψε ιστορία. Μετά το κερδισμένο ματς πόιντ στον τελικό έπεσε στο κορτ και εν συνεχεία δακρυσμένη αγκάλιασε τον προπονητή της, Τομ Χιλ. 

Στις δηλώσεις της στην τελετή απονομής αναφέρθηκε στην μεγάλη Γκαμπριέλα Σαμπατίνι που ήταν εκεί και αφιέρωσε τον τίτλο στον παππού της ο οποίος πέθανε το καλοκαίρι του 2022.
 

O παππούς της, Δημήτρης Καννελόπουλος, ήταν εκείνος που έμαθε τένις στην μητέρα της, Αγγελική αλλά και στην ίδια! 

Η Μαρία Σάκκαρη πριν από τρεις εβδομάδες μετά τον αποκλεισμό της στο US Open ζήτησε συγγνώμη από τους Έλληνες αφού όπως είπε τους ντροπιάζει και σήμερα κέρδισε έναν τόσο σημαντικό τίτλο. 

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη

«Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Έχω πολλά να πω, αρχικά θέλω να συγχαρώ την Καρολάιν, έχω δει πόσο σκληρά δουλεύεις, θα έρθουν και άλλες ευκαιρίες για εσένα. Είμαι χαρούμενη για αυτό το πρότζεκτ είναι το δεύτερο σπίτι μου η Γουανταλαχάρα. Ήταν έμπνευση που είδαν την Γκαμπριέλα εδώ.

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, που περιμέναμε περισσότερα από τέσσερα χρόνια για τον τίτλο μας, ήταν πολύ σκληρό για εμένα να ξεπεράσω ότι είχα κερδίσει μόλις ένα τουρνουά. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το τρόπαιο στη μνήμη του παππού μου που έφυγε πέρσι και στην γιαγιά μου που είναι στην Αθήνα και βλέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου