Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Τσίπρας για Κασσελάκη: «Του παρέδωσα το βαλιτσάκι με τους κωδικούς των πυρηνικών»

 Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Το χιούμορ του ενεργοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας μεταφέροντας στους δημοσιογράφους το περιεχόμενο της κουβέντας που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη στη μεταξύ τους συνάντηση στη Βουλή.

Στα όσα ειπώθηκαν όταν έκλεισε η πόρτα του γραφείου του στη Βουλή αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας σε διάλογο που είχε με τους δημοσιογράφους αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον διάδοχό του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο πρώην πρωθυπουργός ενημέρωσε τους ρεπόρτερ ότι θα τον βλέπουν συχνά, καθώς «εδώ είναι το γραφείο μου» και υποσχέθηκε ότι «δεν θα σας αφήσουμε να πλήξετε», διευκρινίζοντας βέβαια «όχι εγώ, ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Η πολιτική είναι events my dear, όπως έλεγε ο Τσόρτσιλ» συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας, όταν ρωτήθηκε για την ευχή «σιδεροκέφαλος» που απηύθυνε στον κ. Κασσελάκη.

Τσίπρας: Ο Κασσελάκης μαθαίνει γρήγορα

Η συνάντηση των δύο ανδρών διήρκησε περί τη 1,5 ώρα. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε επίσης αν έκανε ταχύρρυθμο μάθημα στον νυν και απάντησε ότι «μαθαίνει γρήγορα».

Διευκρίνισε πάντως ότι δεν πραγματοποιήθηκε τελετή παράδοσης – παραλαβής, αφού «δεν είναι υπουργείο, τι να του δώσω;» σημείωσε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας με χιούμορ πως «τού έδωσα το «βαλιτσάκι» με τους κωδικούς των πυρηνικών».

«Το θέμα είναι αν θα έχουμε πυρηνική έκρηξη» του απάντησε ένας εκ των δημοσιογράφων, με τον πρώην πρωθυπουργό να σημειώνει ότι «δεν θα ωφελούσε κανέναν».

«Αν διαβάσει νωρίς ο μικρός»

Η χαλαρή κουβέντα πήγε και στο αποψινό ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. «Θα πάτε απόψε στο γήπεδο;», ρωτήθηκε σχετικώς αποκαλώντας «σοβαρό το ερώτημα». Απάντησε βέβαια ότι για να συμβεί αυτό απαιτείται προηγουμένως μια προϋπόθεση: να «διαβάσει νωρίς ο μικρός»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου