Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Δολοφονία Τουπάκ Σακούρ: Σύλληψη υπόπτου 27 χρόνια μετά

Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023


Ο Ντουέιν Ντέιβις συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής σύμφωνα με δύο αξιωματούχους που επικαλείται το Asosociated Press.

Η αστυνομία του Λας Βέγκας συνέλαβε έναν ύποπτο για την δολοφονία του ράπερ Τουπάκ Σακούρ, η οποία εδώ και 27 χρόνια παραμένει ανεξιχνίαστη.

Ο Ντουέιν Ντέιβις συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής σύμφωνα με δύο αξιωματούχους που επικαλείται το Asosociated Press. Ο Ντέιβις ήταν εδώ και καιρό γνωστός στις αρχές, έχοντας παραδεχτεί σε συνεντεύξεις και στα απομνημονεύματά του του 2019, «Compton Street Legend», ότι βρισκόταν στην Cadillac από την οποία πυροβολήθηκε θανάσιμα ο ράπερ.

Toν Ιούνιο το αστυνομικό τμήμα του Λας Βέγκας είχε ανακοινώσει ότι εξέδωσε ένταλμα έρευνας για την υπόθεση. «Το LVMPD μπορεί να επιβεβαιώσει ότι εκδόθηκε ένταλμα έρευνας στο Χέντερσον της Νεβάδα στις 17 Ιουλίου 2023, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας για την ανθρωποκτονία του Tupac Shakur», ανέφερε σε ανακοίνωση της αστυνομίας του Λας Βέγκας.

Ο υπαστυνόμος Τζέισον Γιόχανσον της αστυνομίας του Λας Βέγκας δήλωσε τότε στην εφημερίδα Las Vegas Review Journal ότι οι ντετέκτιβ εργάζονται για άλλη μια φορά στην ανεξιχνίαστη υπόθεση.

«Είναι μια υπόθεση που έχει μείνει άλυτη και ελπίζουμε ότι μια μέρα θα μπορέσουμε να το αλλάξουμε αυτό», έλεγε τότε στην εφημερίδα.

Ο Τουπάκ κατευθυνόταν προς ένα νυχτερινό κέντρο μετά από έναν αγώνα του Μάικ Τάισον, με τον συνιδρυτή της Death Row Records, Σουτζ Νάιτ. Ενώ η πολυτελής BMW των δυο ανδρών περίμενε να ανάψει το πράσινο φανάρι, μια λευκή Cadillac σταμάτησε δίπλα τους και ένας άγνωστος ένοπλος πυροβόλησε 14 φορές. Ο Σακούρ δέχθηκε τέσσερις σφαίρες και πέθανε στις 13 Σεπτεμβρίου 1996.

Αν και δεν έγιναν ποτέ συλλήψεις, ο συγγενής του Ντέιβις, Ορλάντο Αντερσον θεωρήθηκε ως ο βασικός ύποπτος. Ο Αντερσον, μέλος της συμμορίας Crips είχε συμπλακεί με τον Τουπάκ στο ξενοδοχείο που φιλοξενούσε τον αγώνα πυγμαχίας. Δυο χρόνια αργότερα δολοφονήθηκε και αυτός από αντίπαλη συμμορία.

Ο 2Pac, ο οποίος πούλησε περισσότερους από 75 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, μπήκε στο Rock & Roll Hall of Fame το 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου