Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Αχιλλέας Μπέος: Φώναξε τον φλώρο τον Ιωαννίδη να έρθει να βοηθήσει

 Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Έξαλλος ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, την ώρα που ο Βόλος παλεύει ξανά με τις πλημμύρες που έφερε η κακοκαιρία Elias.

Πριν λίγες μέρες και ενώ η κακοκαιρία Daniel σφυροκοπούσε τη Θεσσαλία και τη Μαγνησία, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, σε συναυλία του στην Τεχνόπολη, χαρακτήρισε τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο «ανεκδιήγητο». Συγκεκριμένα είχε πει: «Πριν από τρεις μέρες, ο ανεκδιήγητος αυτός δήμαρχος, ανεβασμένος σε μία μπουλντόζα, φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος, «ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε». Για την κάμερα, κάνοντας προεκλογικό σποτ μπας και τον ξαναψηφίσει κανείς».

Σήμερα ο δήμαρχος και ενώ η πόλη παλεύει να σταθεί στα πόδια της, αυτή τη φορά από την κακοκαιρία Elias, χαρακτήρισε φλώρο τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και τον κάλεσε να πάει στην πόλη να βοηθήσει.

«Την άλλη φορά που μου την έφερες… Φώναξε αυτόν τον φλώρο τον Ιωαννίδη να έρθει να βοηθήσει. Εδώ είμαστε 20 ώρες το 24ωρο στο δρόμο. Αυτόν τον φλώρο φώναξέ τον να βοηθήσει. Το “φλώρος” δεν είναι βρισιά. Άσε τώρα, που πήγε να κάνει αρπαχτή και θα μας κρίνει αυτός;» είπε έξαλλος ο Αχιλλέας Μπέος στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου