Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Ονειρικές νίκες για ΑΕΚ, ΠΑΟ & ΠΑΟΚ, μία από τα ίδια ο Ολυμπιακός (με παίκτες που είχαν λίγες ώρες στην ομάδα).

 Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Μπράιτον – ΑΕΚ 2-3: Κιτρινόμαυρο διπλό στην Αγγλία

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε φανταστική εμφάνιση απέναντι στην Μπράιτον, ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, άντεξε στην πίεση και τελικά πήρε τεράστια νίκη στο Amex με 3-2.

Η ΑΕΚ έκανε φανταστικό παιχνίδι στο Amex Stadium και πήρε μεγαλειώδη νίκη με 3-2 απέναντι στην Μπράιτον, σοκάροντας τον Ντε Τσέρμπι και το κοινό στις εξέδρες.

Η «Ένωση» προηγήθηκε σε τρεις περιπτώσεις με τα γκολ των Σιντιμπέ, Γκατσίνοβιτς και Πόνσε, ισοφαρίστηκε δις μετά από πέναλτι του Ζοάο Πέδρο, όμως τελικά άντεξε και πήρε το τρίποντο.

Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ 2-0: Πράσινη κυριαρχία και νίκη στην πρεμιέρα του Europa League


Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ 2-0: Πράσινη κυριαρχία και νίκη στην πρεμιέρα του Europa League

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό στη φάση των ομίλων του Europa League - Ιωαννίδης και Σπόραρ «έγραψαν» το 2-0 επί της Βιγιαρεάλ.

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Ευρωπαίο Παναθηναϊκό στη φάση των ομίλων του Europa League! Σε μία μαγική βραδιά οι Φώτης Ιωαννίδης και Άντραζ Σπόραρ «έγραψαν» το 2-0 επί της Βιγιαρεάλ στο «καμίνι» του ΟΑΚΑ, δίνοντας τους πρώτους τρεις βαθμούς στο «τριφύλλι».

Όλοι, πλην ίσως του κόσμου, γνώριζαν πως το ματς με τη Βιγιαρεάλ θα ήταν ένα παιχνίδι υπομονής. Ο κόσμος είχε τον ενθουσιασμό της Ευρώπης και της πρεμιέρας, αλλά η αναμέτρηση από τα πρώτα λεπτά έδειξε πως θα είναι μία μάχη για γερά νεύρα όπου θα μετρήσουν οι φάσεις, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ελσίνκι – ΠΑΟΚ 2-3: Διπλό με ανατροπή στη Φινλανδία

Με τον Ντεσπότοφ να έχει ασίστ και γκολ ο ΠΑΟΚ το γύρισε στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε μεγάλο διπλό στο Ελσίνκι.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-3 της Ελσίνκι κάνοντας τα πάντα στο δεύτερο ημίχρονο, αφήνοντας πίσω του ένα κάκιστο πρώτο μέρος, με τον Ντεσπόντοφ και γράφει γκολ και ασίστ στο δρόμο για την ανατροπή.

Το ματς ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να δώσει εκείνος ρυθμό στο παιχνίδι όμως μέσα σε λίγα λεπτά η Ελσίνκι κατάφερε με ευκολία να μην αφήσει να κάνει το παιχνίδι του. Στο 13′ οι γηπεδούχοι προχώρησαν σε αναγκαστική αλλαγή τερματοφύλακα με την αναμέτρηση να διακόπτεται για περίπου ‘έξι λεπτά.

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 2-3

Πρεμιέρα με το αριστερό στον όμιλο του Europa League

O Ολυμπιακός πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, έχασε τεράστιες ευκαιρίες και λύγισε τελικά απέναντι στους Γερμανούς.

Ο Ολυμπιακός λίγο έλειψε να φτάσει ακόμη και στη νίκη, αλλά όσο κι αν πάλεψαν οι ερυθρόλευκοι, η προσπάθειά τους δεν έφτασε. Με κορυφαίο παίκτη τον Ολλανδό διαιτητή Λίντχουτ, ο οποίος αρνήθηκε κόκκινη στον Σάλαι, ενώ αντί να δώσει επιθετικό φάουλ έδειξε κόρνερ στη φάση του 2-3, οι παίκτες του Μαρτίνεθ έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, ωστόσο, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το τόσο ψηλό εμπόδιο. Κρίμα η τεράστια θέληση και τα δύογκολ του Ελ Καμπί που ισοφάρισε δύο φορές προσωρινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου