ΟΣτέφανος Κασσελάκης και η Έφη Αχτσιόγλου συναντήθηκαν με φόντο το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εσωκομματικές διεργασίες των προηγούμενων εβδομάδων με αποκορύφωμα το αποτέλεσμα στον β’ γύρο των εκλογών.

Κατά τη διάρκεια αυτής της κουβέντας ο νέος πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προσέφερε στην μέχρι πρότινος αντίπαλό του την επιλογή της θέσης που θα κατέχει στην επόμενη ημέρα. Παρόλα αυτά η ίδια προτίμησε να διατηρήσει τον απλό ρόλο της στη Βουλή και να μην αναλάβει διευρυμένες αρμοδιότητες, αποφεύγοντας διπλωμαρικά την πρόταση.

«Είναι προσωπική απόφαση αμιγώς»

«Δεν έχω την ενέργεια να αναλάβω κάποια άλλη θέση πέρα από αυτήν που αντιστοιχεί στη βουλεύτρια του τομέα Αθηνών. Είναι καθαρά προσωπική απόφαση και έχει να κάνει με τις δικές μου δυνατότητες. Νομίζω ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια να δώσει κάτι παραπάνω και πότε δεν την έχει και να το λέει αυτό θαρρετά», ανέφερε η Έφη Αχτσιόγλου.

«Είμαι εδώ και θα είμαι εδώ για να συζητάμε οτιδήποτε. Ο ίδιος μου είπε ότι αν χρειαστείς τις συμβουλές μου», συμπλήρωσε, διευκρινίζοντας πως «δεν θα αναλάβω καμία θέση».

«Ο ίδιος μου είπε ότι οποιαδήποτε θέση θέλω», αποκρίθηκε η Έφη Αχτσιόγλου όταν ρωτήθηκε αν της προτάθηκε συγκεκριμένος ρόλος, προσθέτοντας ότι «δεν αρνήθηκα. Κάναμε μια γενική κουβέντα δεν περάσαμε σε πιο ειδικά, διότι του διευκρίνισα ότι δεν έχω τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή προσωπικά να αναλάβω κάτι περισσότερο λόγω του μεγάλου φόρτου που υπέστην το προηγούμενο διάστημα».

«Είναι προσωπική απόφαση αμιγώς», εξήγησε για να μην υπάρξει η οποιαδήποτε παρερμηνεία, αφού ούτως ή άλλως το κλίμα μεταξύ των δύο πολιτικών ήταν «μια χαρά, εξαιρετικό».

TO BHMA