Η Lidl Ελλάς επενδύει στην ηλεκτροκίνηση με σταθμούς πράσινης φόρτισης στα καταστήματά της | tanea.grΠιστή στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας που ακολουθεί, στοχεύει για ακόμη μία φορά στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος και συμβάλλει ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.
Η πρόσβαση στον σταθμό φόρτισης είναι ελεύθερη για όλους, πελάτες και μη, οι οποίοι θα μπορούν να φορτίζουν δωρεάν το όχημά τους κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος. Η ισχύς του συγκεκριμένου σταθμού (22kW) επιτρέπει την φόρτιση ενός μόνο οχήματος τη φορά, ενώ βασίζεται σε έναν έξυπνο συνδυασμό σημείων φόρτισης ΑC και DC, με 2 λειτουργίες CCS και CHAdeMo.
Μέχρι το τέλος του έτους η Lidl Ελλάς προγραμματίζει την εγκατάσταση ενός επιπλέον σταθμού φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων στον Πειραιά.
«Η μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και η εγκατάσταση σταθμών πράσινης ενέργειας στα καταστήματά μας είναι μία από τις ενέργειές μας προς αυτήν την κατεύθυνση», αναφέρει σχετικά ο Ιάκωβος Ανδρεανίδης, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς.
Στη Lidl Ελλάς ο δρόμος για ένα καλύτερο αύριο είναι μονόδρομος και έχει ως μοναδική κατεύθυνση τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη συνεχή ενσωμάτωση πρακτικών υπεύθυνης επιχειρηματικότητας.