Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020

Στο CNN ο Μπομπ Κώστας


Πέμπτη, 23 Ιουλίου, 2020
FILE - In this Nov. 10, 2016, file photo, NBC sportscaster Bob Costas appears before an NFL football game between the Baltimore Ravens and the Cleveland Browns, in Baltimore. (AP Photo/Gail Burton, File)
Ο επί χρόνια σχολιαστής του NBC Sports "θα παρέχει τα σχόλια και την εμπειρία του για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με τον αθλητισμό, καθόσον η βιομηχανία προσαρμόζεται στις νέες προκλήσεις που θέτει η COVID-19, όπως επίσης και την τομή του αθλητισμού με ευρύτερα κοινωνικά ζητήματα", αναφέρεται στην ανακοίνωση του CNN.
Ο Μπομπ Κώστας, ο οποίος έχει τιμηθεί με 28 βραβεία ΕΜΙ, έχει συνεργαστεί με τον πρόεδρο του CNN, Τζεφ Ζούκερ, όταν αμφότεροι είχαν συνυπάρξει στο NBC.
«Ο Μπομπ Κώστας είναι μια θρυλική, σεβαστή φωνή σε όλο το φάσμα των σπορ και πέρα από αυτό.  Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να αλλάζει εν μέσω της πανδημίας, είμαστε πεπεισμένοι ότι η διορατική ανάλυση του Μπομπ θα βοηθήσει τους θεατές μας να κατανοήσουν καλύτερα τι έχει το μέλλον καθώς τα αθλήματα και οι ομάδες που αγαπάμε εξελίσσονται για να προσαρμοστούν σε αυτήν την περίοδο».
Ο Κώστας έχει μιλήσει ειλικρινά για τους κινδύνους που σχετίζονται με το φουτμπολ,  λέγοντας κοντά στο τέλος της εποχής του στο NBC ότι το «παιχνίδι καταστρέφει τον εγκέφαλο των ανθρώπων».
«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στο πρόγραμμα δημοσιογράφων και σχολιαστών του CNN. Η προθυμία του CNN να αφιερώσει χρόνο και προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με τον αθλητισμό, το κάνει κατάλληλο για εμένα» δήλωσε ο Κώστας, σύμφωνα με το The Hill.
Ο 68χρονος εντάχθηκε στο National Sportscasters and Sportswriters Hall of Fame το 2012.
Εθνικός Κήρυξ     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου