Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020

Αποστάσεις Μενέντεζ από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ


Πέμπτη, 23 Ιουλίου, 2020Ο γερουσιαστής της Νέας Ιερσέης κ. Μπομπ Μενέντεζ. Φωτογραφία αρχείου: «Ε.Κ.»/Κώστας Μπέη    
Ο κ. Μενέντεζ επέκρινε την πολιτική των ίσων αποστάσεων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για αυτό το ευαίσθητο θέμα, τονίζοντας ότι εάν υπάρχει κάποιος που αμφισβητεί την κυριότητα των υδάτων, αυτή είναι η Τουρκία.
"Ας είμαστε ξεκάθαροι - η μόνη χώρα που "αμφισβητεί" αυτά τα ύδατα είναι η Τουρκία.  Αυτά τα ύδατα ανήκουν στην Ελλάδα και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ πρέπει ξεκάθαρα και δημόσια να αναγνωρίσει ότι μόνο η Τουρκία είναι υπεύθυνη για την ένταση εκεί", δήλωσε ο κ. Μενέντεζ.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου