Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019

Γάμος Δήμητρας-Άννας Καυκά με Έρικ Γουάϊτμπράϊτ στη πόλη Savannah, Georgia

 Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, 2019

Εν μέσω συγγενών και φίλων από την Σαβάνα αλλά και από άλλα μέρη της Αμερικής όπως Chicago, San Diego, Los Angeles Καλιφόρνια, Boston, New York έγινε χθες ο γάμος της Δήμητρας Καυκά, κόρη των Βασίλη και Δήμητρας-Λίντας Καυκά από την Andover, Massachusetts και του Έρικ Γουάϊτμπράϊτ γιού του Άρνολντ και Ντενίς Γουάϊτμπράϊτ από την Athens, Georgia.
Κουμπάρος ήταν ο Μάϊκ Γκριν από το Los Angeles, California και πάρα-κουμπάρα η αδελφή της νύφης Κατερίνα-Ελένη Καυκά από το Boston, Massachusetts.
Μετά το μυστήριο ακολούθησε ρεσεψιόν στην ταράτσα του νέου και πολυτελούς ξενοδοχείου Perry στο ιστορικό κέντρο της πόλης με ωραία θέα.

Αμέσως μετά ακολούθησε το δείπνο και γλέντι τρικούβερτο με Ελληνική κι Αμερικάνικη μουσική.  Αρκετές φορές η πίστα χορού ήταν μικρή αφοί οι περισσότεροι των προσκεκλημένων χόρευαν.  Σε κάποιο σημείο άνοιξαν οι τζαμαρίες της αίθουσας και έγινε ένα με την ταράτσα του ξενοδοχείου.
Χαρακτηριστικό είναι ότι το σύμβολο του γάμου ήταν η ελιά από τις προσκλήσεις αλλά και στα τραπέζια και οι μπομπονιέρες.
Από την Βοστώνη παρευρέθηκαν πάνω από είκοσι άτομα ενώ μεγάλος ήταν και ο αριθμός των προσκεκλημένων που ήρθαν από το San Diego και το Los Angeles.
Το νέο ζευγάρι Δήμητρα-Αννα και Έρικ (Ηρακλής)

Ο κουμπάρος Μάικ και η παρα-κουμπάρα Κατερίνα - Ελένη

Από αριστερά, Μελίσσα, Δήμητρα-Λίντα, Κατερίνα-Ελένη, Νικόλας-Βασίλειος Καυκάς

Νίκος και Μερίσσα ανακοινώνουν ότι περιμένουν το πρώτο του παιδίΤο γλέντι τελείωσε τις πρωινές ώρες.
Οι νεόνυμφοι ήταν πανευτυχείς όπως και οι συγγενείς των και οι φίλοι.

Μιά βραδιά αλά Ελληνικά με φαγητό και μουσική στην αυλή

Το προηγούμενο βράδυ έγινε πανηγύρι με την συμμετοχή όλων των προσκεκλημένων που είχαν έρθει από μακριά στον περίβολο της αυλής των Τζων και Κέρυ Έρρικσον όπου το μενού συμπεριλάμβανε θαλασσινά και σουβλάκια.  Μία τεράστια φωτιά είχε ανάψει και το γλέντι κράτησε μέχρι μετά τα μεσάνυχτα.
Για την οικογένεια Καυκά το τελευταίο week-end ήταν πολύ ευχάριστο γιατί εκτός του ότι ο Έρικ έγινε μέλος της οικογένειας πληροφορήθηκαν από το γυιό τους Νίκο που είναι αστυνομικός στο San Diego County και την σύζυγό του Μελίσσα ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Το ζεύγος Έρικ και Δήμητρα-Άννα  ευχαριστούν όλους τους φίλους και συγγενείς για τις ευχές και τα δώρα τους.
Είμαστε ευγνώμονες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου