Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019

Γάμος Δήμητρας-Άννας Καυκά με Έρικ Γουάϊτμπράϊτ στη πόλη Savannah, Georgia

 Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, 2019

Εν μέσω συγγενών και φίλων από την Σαβάνα αλλά και από άλλα μέρη της Αμερικής όπως Chicago, San Diego, Los Angeles Καλιφόρνια, Boston, New York έγινε χθες ο γάμος της Δήμητρας Καυκά, κόρη των Βασίλη και Δήμητρας-Λίντας Καυκά από την Andover, Massachusetts και του Έρικ Γουάϊτμπράϊτ γιού του Άρνολντ και Ντενίς Γουάϊτμπράϊτ από την Athens, Georgia.
Κουμπάρος ήταν ο Μάϊκ Γκριν από το Los Angeles, California και πάρα-κουμπάρα η αδελφή της νύφης Κατερίνα-Ελένη Καυκά από το Boston, Massachusetts.
Μετά το μυστήριο ακολούθησε ρεσεψιόν στην ταράτσα του νέου και πολυτελούς ξενοδοχείου Perry στο ιστορικό κέντρο της πόλης με ωραία θέα.

Αμέσως μετά ακολούθησε το δείπνο και γλέντι τρικούβερτο με Ελληνική κι Αμερικάνικη μουσική.  Αρκετές φορές η πίστα χορού ήταν μικρή αφοί οι περισσότεροι των προσκεκλημένων χόρευαν.  Σε κάποιο σημείο άνοιξαν οι τζαμαρίες της αίθουσας και έγινε ένα με την ταράτσα του ξενοδοχείου.
Χαρακτηριστικό είναι ότι το σύμβολο του γάμου ήταν η ελιά από τις προσκλήσεις αλλά και στα τραπέζια και οι μπομπονιέρες.
Από την Βοστώνη παρευρέθηκαν πάνω από είκοσι άτομα ενώ μεγάλος ήταν και ο αριθμός των προσκεκλημένων που ήρθαν από το San Diego και το Los Angeles.
Το νέο ζευγάρι Δήμητρα-Αννα και Έρικ (Ηρακλής)

Ο κουμπάρος Μάικ και η παρα-κουμπάρα Κατερίνα - Ελένη

Από αριστερά, Μελίσσα, Δήμητρα-Λίντα, Κατερίνα-Ελένη, Νικόλας-Βασίλειος Καυκάς

Νίκος και Μερίσσα ανακοινώνουν ότι περιμένουν το πρώτο του παιδίΤο γλέντι τελείωσε τις πρωινές ώρες.
Οι νεόνυμφοι ήταν πανευτυχείς όπως και οι συγγενείς των και οι φίλοι.

Μιά βραδιά αλά Ελληνικά με φαγητό και μουσική στην αυλή

Το προηγούμενο βράδυ έγινε πανηγύρι με την συμμετοχή όλων των προσκεκλημένων που είχαν έρθει από μακριά στον περίβολο της αυλής των Τζων και Κέρυ Έρρικσον όπου το μενού συμπεριλάμβανε θαλασσινά και σουβλάκια.  Μία τεράστια φωτιά είχε ανάψει και το γλέντι κράτησε μέχρι μετά τα μεσάνυχτα.
Για την οικογένεια Καυκά το τελευταίο week-end ήταν πολύ ευχάριστο γιατί εκτός του ότι ο Έρικ έγινε μέλος της οικογένειας πληροφορήθηκαν από το γυιό τους Νίκο που είναι αστυνομικός στο San Diego County και την σύζυγό του Μελίσσα ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Το ζεύγος Έρικ και Δήμητρα-Άννα  ευχαριστούν όλους τους φίλους και συγγενείς για τις ευχές και τα δώρα τους.
Είμαστε ευγνώμονες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου