Το αυτοκίνητο του Google Maps τους τσάκωσε γυμνούς στο δάσος | tanea.gr
Όσοι υποστηρίζουν ότι μέσω της αναζήτησης στις υπηρεσίες της Google βρίσκεις τα πάντα, δεν είχαν στο μυαλό τους ότι θα μπορούσες να ανακαλύψεις και τις προσωπικές στιγμές ενός ζευγαριού σε μια ορεινή περιοχή της Ταϊβάν.
Και όμως αυτό συνέβη όταν ένας χρήστης της υπηρεσίας Google Street View, «ανακάλυψε» το ζευγάρι γυμνό και αγκαλιασμένο έξω από το αυτοκίνητό του στην περιοχή Shantian Road
Ο χρήστης που εντόπισε το ζευγάρι είπε μάλιστα: «Κοίταξα στο Google για να δω αν θα βρω κάποια ζώα και απροσδόκητα ήρθε σε αυτό το υπέροχο θέαμα!»
Φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία και «ανέβασε» τη σχετική φωτογραφία στο twitter. Η ανάρτηση έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Η «ανακάλυψη»

Από εκείνη τη στιγμή το tweet του έχει μοιραστεί ευρέως και το έχουν δει δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, πολλοί από τους οποίους δήλωσαν με χαρά ότι επρόκειτο να ψάξουν αμέσως για το Shantian Road.
Αν κάποιος έκανε αναζήτηση στους χάρτες το συγκεκριμένο δρόμο αρχικά έβλεπε μόνο το άσπρο αυτοκίνητο του ζευγαριού, ενώ αν στη συνέχεια έκανε περιστροφή χρησιμοποιώντας την τεχνολογία 360 μοιρών του Google Maps, θα «έπεφτε» πάνω  στους γυμνούς εραστές.

Οι κανόνες

Αν και η Google στους χάρτες έχει κανόνες για το γυμνό περιεχόμενο, δηλαδή διαγράφεται άμεσα, στην προκειμένη περίπτωση δεν συνέβη αυτό.
Η Google δεσμεύθηκε να περιορίσει το γυμνό, μετά από την εικόνα μιας γυναίκας από την Ταϊβάν που έβγαλε το στήθος της, πέρυσι.
Μάλιστα, η εταιρεία δήλωσε ότι θα είναι πιο αυστηροί οι αλγόριθμοί της που λογοκρίνουν τις σεξουαλικές εικόνες τοποθετώντας pixels.
Πάντως η συγκεκριμένη φωτογραφία με το γυμνό ζευγάρι στην Ταϊβάν έχει αποσυρθεί.