Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Δυνατή φωνή στην διαμαρτυρία Ηλείων στην Αθήνα έστειλε το μήνυμα: «Η Ηλεία δεν μπορεί να θρηνεί άλλες ανθρώπινες ζωές στον δρόμο – καρμανιόλα»


Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2019




ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Aυγερινοπούλου, Καλαματιανό και Κατρίνη
ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΡΓΟΥ, Αντωνακόπουλο
ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ
Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΥΜΕΡΙΩΤΩΝ
Η Ηλεία ήταν εκεί… οι θεσμικοί αλλά και απλός λαός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των Συλλόγων και Σωματείων που διοργάνωσαν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας χθες στην πλατεία Συντάγματος.
Η Ηλεία ήταν εκεί για να αποτίσει φόρο τιμής στα δεκάδες θύματα, τους συνανθρώπους μας, που έχασαν τη ζωή τους στον δρόμο – καρμανιόλα, αλλά και για να στείλει ένα μήνυμα προς όλους.
«Όχι άλλος εμπαιγμός όχι άλλες καθυστερήσεις στο θέμα κατασκευής του δρόμου Πάτρα-Πύργος».
Το μήνυμα είναι σαφές, «η Ηλεία δεν μπορεί να θρηνεί άλλες ανθρώπινες ζωές σε έναν δρόμο – καρμανιόλα» αυτό τόνισε κατά την ομιλία του και ο Πρόεδρος Γουμεριωτών Ηλείας Πέτρος Αχιλλεόπουλος  επισημαίνοντας ότι στόχος των διοργανωτών είναι να δημιουργηθεί ένα ενιαίο διεκδικητικό μέτωπο με τη συμμετοχή των φορέων αλλά και όλων των Ηλείων, προκειμένου να διατρανώσει προς κάθε κατεύθυνση την αναγκαιότητα άμεσης κατασκευής του δρόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου