Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Δυνατή φωνή στην διαμαρτυρία Ηλείων στην Αθήνα έστειλε το μήνυμα: «Η Ηλεία δεν μπορεί να θρηνεί άλλες ανθρώπινες ζωές στον δρόμο – καρμανιόλα»


Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2019
ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Aυγερινοπούλου, Καλαματιανό και Κατρίνη
ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΡΓΟΥ, Αντωνακόπουλο
ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ
Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΥΜΕΡΙΩΤΩΝ
Η Ηλεία ήταν εκεί… οι θεσμικοί αλλά και απλός λαός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των Συλλόγων και Σωματείων που διοργάνωσαν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας χθες στην πλατεία Συντάγματος.
Η Ηλεία ήταν εκεί για να αποτίσει φόρο τιμής στα δεκάδες θύματα, τους συνανθρώπους μας, που έχασαν τη ζωή τους στον δρόμο – καρμανιόλα, αλλά και για να στείλει ένα μήνυμα προς όλους.
«Όχι άλλος εμπαιγμός όχι άλλες καθυστερήσεις στο θέμα κατασκευής του δρόμου Πάτρα-Πύργος».
Το μήνυμα είναι σαφές, «η Ηλεία δεν μπορεί να θρηνεί άλλες ανθρώπινες ζωές σε έναν δρόμο – καρμανιόλα» αυτό τόνισε κατά την ομιλία του και ο Πρόεδρος Γουμεριωτών Ηλείας Πέτρος Αχιλλεόπουλος  επισημαίνοντας ότι στόχος των διοργανωτών είναι να δημιουργηθεί ένα ενιαίο διεκδικητικό μέτωπο με τη συμμετοχή των φορέων αλλά και όλων των Ηλείων, προκειμένου να διατρανώσει προς κάθε κατεύθυνση την αναγκαιότητα άμεσης κατασκευής του δρόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου