Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Δυνατή φωνή στην διαμαρτυρία Ηλείων στην Αθήνα έστειλε το μήνυμα: «Η Ηλεία δεν μπορεί να θρηνεί άλλες ανθρώπινες ζωές στον δρόμο – καρμανιόλα»


Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2019
ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Aυγερινοπούλου, Καλαματιανό και Κατρίνη
ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΡΓΟΥ, Αντωνακόπουλο
ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ
Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΥΜΕΡΙΩΤΩΝ
Η Ηλεία ήταν εκεί… οι θεσμικοί αλλά και απλός λαός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των Συλλόγων και Σωματείων που διοργάνωσαν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας χθες στην πλατεία Συντάγματος.
Η Ηλεία ήταν εκεί για να αποτίσει φόρο τιμής στα δεκάδες θύματα, τους συνανθρώπους μας, που έχασαν τη ζωή τους στον δρόμο – καρμανιόλα, αλλά και για να στείλει ένα μήνυμα προς όλους.
«Όχι άλλος εμπαιγμός όχι άλλες καθυστερήσεις στο θέμα κατασκευής του δρόμου Πάτρα-Πύργος».
Το μήνυμα είναι σαφές, «η Ηλεία δεν μπορεί να θρηνεί άλλες ανθρώπινες ζωές σε έναν δρόμο – καρμανιόλα» αυτό τόνισε κατά την ομιλία του και ο Πρόεδρος Γουμεριωτών Ηλείας Πέτρος Αχιλλεόπουλος  επισημαίνοντας ότι στόχος των διοργανωτών είναι να δημιουργηθεί ένα ενιαίο διεκδικητικό μέτωπο με τη συμμετοχή των φορέων αλλά και όλων των Ηλείων, προκειμένου να διατρανώσει προς κάθε κατεύθυνση την αναγκαιότητα άμεσης κατασκευής του δρόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου