Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Πριν το Τσεχία – Αγγλία Εκτεταμένα επεισόδια από χούλιγκανς στην Πράγα

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2019

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στους δρόμους της Πράγας με πρωταγωνιστές Άγγλους χούλιγκανς λίγο πριν την έναρξη του αγώνα των Τσέχων με τα «τρία λιοντάρια» για τα προκριματικά του Euro 2020

Οι Άγγλοι χούλιγκανς ξέφυγαν σε μία ακόμη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.
Αυτή τη φορά, πρωταγωνίστησαν σε σοβαρά επεισόδια στους δρόμους της Πράγας λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τη Τσεχία για τα προκριματικά του Euro 2020.
Εκτεταμένα επεισόδια από χούλιγκανς στην Πράγα | tanea.grΤο συγκεκριμένο ματς είχε χαρακτηριστεί υψηλής επικινδυνότητας και δυστυχώς έγιναν τα χειρότερα. Δέκα Άγγλοι οπαδοί συνελήφθησαν και ένας από αυτούς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των βίαιων επεισοδίων.
Το χρονικό έχει ως εξής: Τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα μεθυσμένοι Άγγλοι άρχισαν να πετούν μπουκάλια προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με χρήση δακρυγόνων. Οι μάχες των δύο πλευρών ήταν σκληρές και για λίγο επικράτησε πανικός.
Στην Πράγα βρίσκονται περίπου 4.000 οπαδοί της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.
Δείτε πλάνα από τα επεισόδια:
TA NEA
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου