Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Κιμ Καρντάσιαν : Βαπτίστηκε στην Αρμενία με τα παιδιά της

Η Κιμ Καρντάσιαν και τα τρία μικρότερα παιδιά που απέκτησε με τον Κάνιε Γουεστ βαπτίστηκαν στον καθεδρικό ναό του Etchmiadzin της Αρμενίας.

Στον καθεδρικό ναό του Etchmiadzin της Αρμενίας βαπτίστηκε η Κιμ Καρντάσιαν μαζί με τα τρία μικρότερα παιδιά της, που απέκτησε με τον Κάνιε Γουεστ, το πρωί της περασμένης Δευτέρας.
Η διάσημη τηλεπερσόνα φόρεσε ένα μακρυμάνικο φόρεμα σε στιλ γοργόνας, ενώ η κόρη της, Νορθ, επέλεξε ένα λευκό σετ που συνόδευε με ένα περιδέραιο με χάντρες.
Στην τελετή ήταν παρούσα και η αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, Κόρτνεϊ.
«Αρμενία, σε ευχαριστώ για αυτό το αξέχαστο ταξίδι. Νιώθω τόσο ευλογημένη που βαφτίστηκα μαζί με τα μωρά μου στην εκκλησία της Παναγίας, στον κεντρικό καθεδρικό ναό της Αρμενίας που μερικές φορές αναφέρεται ως Βατικανό της Αρμενικής Αποστολικής Εκκλησίας. Η εκκλησία αυτή χτίστηκε το 303 μ.Χ.» έγραψε η Κιμ Καρντάσιαν στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, δημοσιεύοντας μία σειρά από φωτογραφίες.


Βίντεο σε ένα λογαριασμό Instagram έδειξε την Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ να περπατά στην τελετή με τη Νορθ και τα μικρότερα αδέλφια της , ακολουθούμενη από την αδελφή της Κόρτνεϊ και τα τρία της παιδιά.

Οι συζητήσεις για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι το πλέον αναγνωρίσιμο άτομο αρμενικής καταγωγής, ενώ έχει αποδείξει ότι διαθέτει πρόσβαση ακόμη και στον Λευκό Οίκο, πραγματοποιώντας συναντήσεις με τον αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ και όχι μόνο.
Η ίδια αποκάλυψε ότι ένα θέμα που προωθεί, μέσω των υψηλών της επαφών, είναι η καθολική αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Τούρκους, ιδιαίτερα δε, από την αμερικανική κυβέρνηση.

Οι συζητήσεις της Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσια, παρουσιάστηκε πρόσφατα κατά τη 2η ημέρα του Παγκοσμίου Συνεδρίου Τεχνολογιών και Πληροφορικής στο Ερεβάν και δήλωσε αποφασισμένη να προωθήσει με όλες τις δυνάμεις της την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Τούρκους, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με τον Λευκό Οίκο για το συγκεκριμένο θέμα.
«Μιλάω για αυτό στο εσωτερικό του Λευκού Οίκου, δεν είχα ιδιωτική συνομιλία γι ‘αυτό με τον πρόεδρο, αλλά μιλάω γι’ αυτό με τους συμβούλους του και αυτός είναι ο στόχος μου και δεν θα το εγκαταλείψω», δήλωσε η Κιμ Καρντάσιαν, παρουσιάζοντας ένα πρόσωπο άγνωστο στον πολύ κόσμο.
ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου