Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

Ασφάλεια μέσω τεχνολογίας στους Ολυμπιακούς του Τόκιο

Αθλητές και εργαζόμενοι θα υποβάλλονται σε διαδικασία αναγνώρισης των χαρακτηριστικών του προσώπου πριν μπουν στο Ολυμπιακό στάδιο του Τόκιο.
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Με την τεχνολογία ως σύμμαχο οι επικεφαλής των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020» στοχεύουν σε μία απολύτως ασφαλή ολυμπιακή διοργάνωση. Οι θεατές θα περνούν από πολλούς ελέγχους, ενώ ιδιαιτέρως αυστηρός θα είναι και ο έλεγχος στις διαπιστεύσεις των αθλητών και των εργαζομένων.
Οι θεατές θα ελέγχονται πριν από την επικύρωση των εισιτηρίων τους και θα μπορούν να έχουν μαζί τους συγκεκριμένα αντικείμενα. Στα στάδια του Τόκιο, και εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατούν εκείνη την εποχή, οι φίλαθλοι θα μπορούν να έχουν μαζί τους το δικό τους εμφιαλωμένο νερό. Στις προηγούμενες διοργανώσεις αυτό απαγορευόταν και για λόγους ασφάλειας αλλά και για λόγους χορηγιών. Ο διευθυντής του συντονισμού ασφάλειας των Αγώνων Τακαγιούκι Μιγιαγκάβα δήλωσε ότι ακόμα δεν έχει αποφασιστεί εάν θα μπορούν να έχουν μαζί τους αναψυκτικά.
Εξονυχιστικοί θα είναι οι έλεγχοι και για τα οχήματα που θα εισέρχονται στους αθλητικούς χώρους. Οι αθλητές και οι εργαζόμενοι θα υποβάλλονται σε διαδικασία αναγνώρισης των χαρακτηριστικών του προσώπου, τα οποία πρέπει να συμβαδίζουν με τη διαπίστευση που θα φέρουν. Παρά τις αρχικές ανακοινώσεις ότι το προσωπικό ασφαλείας θα έφτανε τους 50.850 ανθρώπους, τελικά στις εγκαταστάσεις και στους υπόλοιπους χώρους που θα σχετίζονται με τους Αγώνες θα υπάρχουν 21.000 αστυνομικοί, 14.000 ιδιωτικοί φύλακες και 9.000 εθελοντές, με τους διοργανωτές να εκτιμούν ότι ο αριθμός θα είναι αρκετός για τις ανάγκες.
Στο μεταξύ, οι Ολυμπιακοί θα γίνουν αιτία για να μεταμορφωθεί το Τόκιο σε μία πόλη... ελεύθερη από εμπόδια. Σε όλες τις εγκαταστάσεις, τα ξενοδοχεία, τις τουριστικές περιοχές κ.λπ. θα υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε αναπηρικά αμαξίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου