Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

Ασφάλεια μέσω τεχνολογίας στους Ολυμπιακούς του Τόκιο

Αθλητές και εργαζόμενοι θα υποβάλλονται σε διαδικασία αναγνώρισης των χαρακτηριστικών του προσώπου πριν μπουν στο Ολυμπιακό στάδιο του Τόκιο.
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Με την τεχνολογία ως σύμμαχο οι επικεφαλής των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020» στοχεύουν σε μία απολύτως ασφαλή ολυμπιακή διοργάνωση. Οι θεατές θα περνούν από πολλούς ελέγχους, ενώ ιδιαιτέρως αυστηρός θα είναι και ο έλεγχος στις διαπιστεύσεις των αθλητών και των εργαζομένων.
Οι θεατές θα ελέγχονται πριν από την επικύρωση των εισιτηρίων τους και θα μπορούν να έχουν μαζί τους συγκεκριμένα αντικείμενα. Στα στάδια του Τόκιο, και εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατούν εκείνη την εποχή, οι φίλαθλοι θα μπορούν να έχουν μαζί τους το δικό τους εμφιαλωμένο νερό. Στις προηγούμενες διοργανώσεις αυτό απαγορευόταν και για λόγους ασφάλειας αλλά και για λόγους χορηγιών. Ο διευθυντής του συντονισμού ασφάλειας των Αγώνων Τακαγιούκι Μιγιαγκάβα δήλωσε ότι ακόμα δεν έχει αποφασιστεί εάν θα μπορούν να έχουν μαζί τους αναψυκτικά.
Εξονυχιστικοί θα είναι οι έλεγχοι και για τα οχήματα που θα εισέρχονται στους αθλητικούς χώρους. Οι αθλητές και οι εργαζόμενοι θα υποβάλλονται σε διαδικασία αναγνώρισης των χαρακτηριστικών του προσώπου, τα οποία πρέπει να συμβαδίζουν με τη διαπίστευση που θα φέρουν. Παρά τις αρχικές ανακοινώσεις ότι το προσωπικό ασφαλείας θα έφτανε τους 50.850 ανθρώπους, τελικά στις εγκαταστάσεις και στους υπόλοιπους χώρους που θα σχετίζονται με τους Αγώνες θα υπάρχουν 21.000 αστυνομικοί, 14.000 ιδιωτικοί φύλακες και 9.000 εθελοντές, με τους διοργανωτές να εκτιμούν ότι ο αριθμός θα είναι αρκετός για τις ανάγκες.
Στο μεταξύ, οι Ολυμπιακοί θα γίνουν αιτία για να μεταμορφωθεί το Τόκιο σε μία πόλη... ελεύθερη από εμπόδια. Σε όλες τις εγκαταστάσεις, τα ξενοδοχεία, τις τουριστικές περιοχές κ.λπ. θα υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε αναπηρικά αμαξίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου