Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Τα είπαν Σαββίδης – Μητσοτάκης για το γήπεδο


Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2019



Ο κ. Ιβάν Σαββίδης Φωτογραφία: Ευρωκίνηση/ACTION IMAGES.

Στην Αθήνα βρέθηκε από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ο Ιβάν Σαββίδης και είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη με μια ευρεία ατζέντα θεμάτων!
Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε με τον Πρωθυπουργό της χώρας στο Μέγαρο Μαξίμου και εντός των όσων συζητήθηκαν ανάμεσα στους δυο άνδρες ήταν η Νέα Τούμπα και η κωλυσιεργία που υπάρχει στο θέμα, το Λιμάνι Θεσσαλονίκης και η επένδυση στο Παλιούρι Χαλκιδικής που δείχνει να μην προχωράει.
Για αρκετή ώρα τα είπαν Μητσοτάκης – Σαββίδης, στην πρώτη τους κουβέντα μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από την Νέα Δημοκρατία, με το γήπεδο του ΠΑΟΚ να είναι το θέμα που απασχόλησε περισσότερο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου: «Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019, στο Μέγαρο Μαξίμου με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα του γηπέδου του ΠΑΟΚ, του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και της επένδυσης στο Παλιούρι Χαλκιδικής».

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου