Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019

Τα είπαν Σαββίδης – Μητσοτάκης για το γήπεδο


Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2019Ο κ. Ιβάν Σαββίδης Φωτογραφία: Ευρωκίνηση/ACTION IMAGES.

Στην Αθήνα βρέθηκε από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ο Ιβάν Σαββίδης και είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη με μια ευρεία ατζέντα θεμάτων!
Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε με τον Πρωθυπουργό της χώρας στο Μέγαρο Μαξίμου και εντός των όσων συζητήθηκαν ανάμεσα στους δυο άνδρες ήταν η Νέα Τούμπα και η κωλυσιεργία που υπάρχει στο θέμα, το Λιμάνι Θεσσαλονίκης και η επένδυση στο Παλιούρι Χαλκιδικής που δείχνει να μην προχωράει.
Για αρκετή ώρα τα είπαν Μητσοτάκης – Σαββίδης, στην πρώτη τους κουβέντα μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από την Νέα Δημοκρατία, με το γήπεδο του ΠΑΟΚ να είναι το θέμα που απασχόλησε περισσότερο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου: «Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019, στο Μέγαρο Μαξίμου με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα του γηπέδου του ΠΑΟΚ, του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και της επένδυσης στο Παλιούρι Χαλκιδικής».

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου