Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019

Τα είπαν Σαββίδης – Μητσοτάκης για το γήπεδο


Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2019Ο κ. Ιβάν Σαββίδης Φωτογραφία: Ευρωκίνηση/ACTION IMAGES.

Στην Αθήνα βρέθηκε από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ο Ιβάν Σαββίδης και είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη με μια ευρεία ατζέντα θεμάτων!
Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε με τον Πρωθυπουργό της χώρας στο Μέγαρο Μαξίμου και εντός των όσων συζητήθηκαν ανάμεσα στους δυο άνδρες ήταν η Νέα Τούμπα και η κωλυσιεργία που υπάρχει στο θέμα, το Λιμάνι Θεσσαλονίκης και η επένδυση στο Παλιούρι Χαλκιδικής που δείχνει να μην προχωράει.
Για αρκετή ώρα τα είπαν Μητσοτάκης – Σαββίδης, στην πρώτη τους κουβέντα μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από την Νέα Δημοκρατία, με το γήπεδο του ΠΑΟΚ να είναι το θέμα που απασχόλησε περισσότερο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου: «Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019, στο Μέγαρο Μαξίμου με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα του γηπέδου του ΠΑΟΚ, του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και της επένδυσης στο Παλιούρι Χαλκιδικής».

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου