Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον Κυτέα και τις ρατσιστικές επιθέσεις στον Καραλή


Εάν αληθεύουν αυτά που λέει ο Καραλής  ο Κυτέας πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά.  

Αλλά δεν είναι μόνο ο Κυτέας…  Στην Ελλάδα η κοινωνία είναι διαφορετική σε αυτό τον τομέα, δυστυχώς!!!

Εξηγούμε:  Από τη στάθμευση των αυτοκινήτων σε χώρους και διαβάσεις που είναι για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες μέχρι λεκτικά με χαρακτηρισμούς «ο γύφτος, ο μαύρος, ο κουτσός, ο στραβός… η χοντρή…»  

Στις ΗΠΑ όλα αυτά και άλλα είναι θέμα για να χάσεις την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος…
Ας βοηθήσουμε.  Είμαστε όλοι άνθρωποι, όπως μας έπλασε η φύση, όπως γίναμε από κάποιο ατύχημα ή αρρώστια.  Πρέπει να υπάρχει σεβασμός, όχι υπεροψία γιατί όπως λένε: οι αρρώστιες και τα ατυχήματα είναι για τους ανθρώπους και δεν ξέρεις πότε είναι και η δική σου σειρά! 
Η Σύνταξη
Η υπόθεση της καταγγελίας του Εμμανουήλ Κάραλη στον Δημήτρη Κυτέα οδεύει προς το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, μετά την εισήγηση της δικαστικής επιτροπής της ομοσπονδίας.

Οι τέσσερις ένορκες καταθέσεις φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του Έλληνα αθλητή για τις ρατσιστικές επιθέσεις εις βάρος του, από τον ομοσπονδιακό κόουτς Δημήτρη Κυτέα.
Μάλιστα τα όσα ειπώθηκαν σε βάρος του, σε ορισμένα σημεία σοκάρουν.
Θυμίζουμε πως ο Πυργιώτης πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ κατήγγειλε πως επανειλημμένως έχει πέσει θύμα ρατσιστικών σχολίων του ομοσπονδιακού προπονητή για το χρώμα του δέρματός του και τα όσα ισχυρίζεται, επιβεβαιώνονται και από μαρτυρίες συναθλητών του.
Στις καταθέσεις αυτές τονίζεται ότι ο Δημήτρης Κυτέας αποκαλεί πάντα με τον χαρακτηρισμό «ο μαύρος» τον Εμμανουήλ Καραλή, υπάρχουν άσχημοι χαρακτηρισμοί για τους γονείς του, ενώ γίνεται λόγος ακόμα για… βουντού, ώστε να κάνει κακό στους ανταγωνιστές του.
Οι μαρτυρίες αναφέρουν ακόμα πως ο προπονητής του Κώστα Φιλιππίδη έχει πει πως είναι προσβολή κάποιος να φωτογραφίζεται μαζί με τον Καραλή λόγω του χρώματός του και πως οι μαύροι είναι από τη φύση τους χαζοί!
Τα άνωθεν είναι μόνο ορισμένα από όσα φέρεται να έχει πει ο Δημήτρης Κυτέας!
Πλέον, αναμένεται η τελική εισήγηση προς το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, το οποίο θα πάρει και την απόφαση για το μέλλον του προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου