Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον Κυτέα και τις ρατσιστικές επιθέσεις στον Καραλή


Εάν αληθεύουν αυτά που λέει ο Καραλής  ο Κυτέας πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά.  

Αλλά δεν είναι μόνο ο Κυτέας…  Στην Ελλάδα η κοινωνία είναι διαφορετική σε αυτό τον τομέα, δυστυχώς!!!

Εξηγούμε:  Από τη στάθμευση των αυτοκινήτων σε χώρους και διαβάσεις που είναι για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες μέχρι λεκτικά με χαρακτηρισμούς «ο γύφτος, ο μαύρος, ο κουτσός, ο στραβός… η χοντρή…»  

Στις ΗΠΑ όλα αυτά και άλλα είναι θέμα για να χάσεις την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος…
Ας βοηθήσουμε.  Είμαστε όλοι άνθρωποι, όπως μας έπλασε η φύση, όπως γίναμε από κάποιο ατύχημα ή αρρώστια.  Πρέπει να υπάρχει σεβασμός, όχι υπεροψία γιατί όπως λένε: οι αρρώστιες και τα ατυχήματα είναι για τους ανθρώπους και δεν ξέρεις πότε είναι και η δική σου σειρά! 
Η Σύνταξη
Η υπόθεση της καταγγελίας του Εμμανουήλ Κάραλη στον Δημήτρη Κυτέα οδεύει προς το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, μετά την εισήγηση της δικαστικής επιτροπής της ομοσπονδίας.

Οι τέσσερις ένορκες καταθέσεις φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του Έλληνα αθλητή για τις ρατσιστικές επιθέσεις εις βάρος του, από τον ομοσπονδιακό κόουτς Δημήτρη Κυτέα.
Μάλιστα τα όσα ειπώθηκαν σε βάρος του, σε ορισμένα σημεία σοκάρουν.
Θυμίζουμε πως ο Πυργιώτης πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ κατήγγειλε πως επανειλημμένως έχει πέσει θύμα ρατσιστικών σχολίων του ομοσπονδιακού προπονητή για το χρώμα του δέρματός του και τα όσα ισχυρίζεται, επιβεβαιώνονται και από μαρτυρίες συναθλητών του.
Στις καταθέσεις αυτές τονίζεται ότι ο Δημήτρης Κυτέας αποκαλεί πάντα με τον χαρακτηρισμό «ο μαύρος» τον Εμμανουήλ Καραλή, υπάρχουν άσχημοι χαρακτηρισμοί για τους γονείς του, ενώ γίνεται λόγος ακόμα για… βουντού, ώστε να κάνει κακό στους ανταγωνιστές του.
Οι μαρτυρίες αναφέρουν ακόμα πως ο προπονητής του Κώστα Φιλιππίδη έχει πει πως είναι προσβολή κάποιος να φωτογραφίζεται μαζί με τον Καραλή λόγω του χρώματός του και πως οι μαύροι είναι από τη φύση τους χαζοί!
Τα άνωθεν είναι μόνο ορισμένα από όσα φέρεται να έχει πει ο Δημήτρης Κυτέας!
Πλέον, αναμένεται η τελική εισήγηση προς το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, το οποίο θα πάρει και την απόφαση για το μέλλον του προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου