Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019

Η Dasha Zhukova και ο Σταύρος Νιάρχος «οδεύουν» προς το γάμο γράφει το Page Six

 Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2019


(AP Photo/Bebeto Matthews, File)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Dasha Zhukova (Ντάσα Ζούκοβα) και ο Stavros Niarchos (Σταύρος Νιάρχος), αρραβωνιάστηκαν και «οδεύουν» προς το γάμο, έγραψε αποκλειστικά το Page Six.
Το γεγονός προκάλεσε αίσθηση σε ένα πρόσφατο πάρτι για τα γενέθλια της Zhukova -πρώην συζύγου του Ρόμαν Αμπράμοβιτς- στο δημοφιλές Red Rooster του Χάρλεμ.
Πηγές που επικαλείται το Page Six αναφέρουν ότι μεταξύ των παρόντων ήταν οι David Beckham, Liv Tyler, Tory Burch, Larry Gagosian, Dustin Yellin, Proenza Schouler, Jack McCollough, Lazaro Hernandez, Lauren Santo Domingo, Carlos Mota, Jessica Seinfeld, Tavi Gevinson.
Μία εκ των πηγών, γνώστης των κοινωνικών δρώμενων, είπε ότι: «Το ζευγάρι έχει προγραμματιστεί να παντρευτεί αργότερα αυτό το χρόνο» και «ακόμη ψάχνουν τις λεπτομέρειες» σχετικά.Π
Το Page Six αποκλειστικά είχε αναφέρει τον Αύγουστο του 2017 πως η Zhukova και ο δισεκατομμυριούχος, Αμπράμοβιτς, ιδιοκτήτης της Chelsea FC είχαν χωρίσει φιλικά μετά από 10 χρόνια.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου