Με τρία γκολ σε διάστημα τριών λεπτών ο Ολυμπιακός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 στον επαναληπτικό με την Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League. Ενα σκορ, που δίνει την πρόκριση στους Πειραιώτες, μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Τσεχία.
Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Γκιγιέρμε στο 51’. Ο Ματιέ Βαλμπουενά εκτέλεσε το κόρνερ που είχαν κερδίσει οι Πειραιώτες, ο Γκιγιέρμε νίκησε στον αέρα τον προσωπικό του αντίπαλο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της τσέχικης ομάδας. Δείτε ΕΔΩ το τέρμα του Βραζιλιάνου.
Στο 70’ οι Ερυθρόλευκοι βγήκαν ταχύτατα στην κόντρα, ο Γκερέρο πήρε την μπάλα, «χόρεψε» τον αντίπαλό του, πλάσαρε, νίκησε τον Χρούσκα και έκανε το 2-0 για τον Ολυμπιακό. Δείτε ΕΔΩ το γκολ του Ισπανού.
Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ. Ο Μασούρας εκτέλεσε το κόρνερ, γέμισε στην καρδιά της τσέχικης άμυνας, η μπάλα κόντραρε στον Ρέζνικ και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του. Δείτε ΕΔΩ το αυτογκόλ.
Στο 82’ οι Πειραιώτες σκόραραν για τέταρτη φορά στο αποψινό παιχνίδι με τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Μασούρας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μεριά σούταρε στην κίνηση, ο Χρούσκα απέκρουσε ασταθώς και ο Σεμέδο σκόραρε από κοντά για το 4-0. Δείτε ΕΔΩ το γκολ του Πορτογάλου σέντερ μπακ.
TA NEA