Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019

Το Κατάρ ετοιμάζει «απόβαση» εκατοντάδων εκατομμυρίων στην Ελλάδα

Τρίτη, 30 Ιουλίου, 2019

Συναντήσεις του πρέσβη του Κατάρ με υπουργούς και προσπάθεια να ξεκολλήσουν επενδύσεις εκατομμυρίων


Το Κατάρ ετοιμάζει «απόβαση» εκατοντάδων εκατομμυρίων στην Ελλάδα | tovima.gr
Μεγάλα project εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στην Ελλάδα έχει βάλει στο στόχαστρο το κράτος του Κατάρ και φαίνεται ότι η νέα κυβέρνηση προωθεί την επενδυτική συνεργασία των δύο χωρών.
Μετά από μια πενταετία όπου είχαν σχεδόν παγώσει οι κινήσεις των Καταριανών, φαίνεται ότι παίρνει μπροστά το σχέδιό τους να επενδύσουν στο real estate, την ενέργεια, τον τουρισμό κ.λπ.
Σε συνομιλία με δημοσιογράφους που είχε ο πρέσβης του Κατάρ στην Ελλάδα, Αμπντουλαζίζ Αλί Αλ Ναάμ επιβεβαίωσε το μεγάλο ενδιαφέρον για επενδύσεις.
Ο Άραβας διπλωμάτης ανέφερε ότι τα προβλήματα με τις επενδύσεις ανήκουν στο παρελθόν και ότι ανοίγει νέα σελίδα στις σχέσεις με το Κατάρ μετά την αλλαγή κυβέρνησης που θεωρείται πιο «φιλική» προς τις επενδύσεις.
Ο πρέσβης μάλιστα έχει ήδη συναντήσει κορυφαία στελέχη της παρούσας κυβέρνησης. Εχει συναντηθεί με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη καθώς και με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη , ενώ εκκρεμούν συναντήσεις με τους Υπουργούς Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο και Εξωτερικών Νίκο Δένδια.
Το Κατάρ ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Μουντιάλ του 2022 και ο πρέσβης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους και η διοργάνωση θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Όπως είπε, το 40μετρο ξύλινο σκάφος Al Mubaraki σύμβολο της Καταριανής ναυτικής παράδοσης, έχει ξεκινήσει το ταξίδι του στον κόσμο με στόχο να προωθήσει τον πολιτισμό του Κατάρ αλλά και τη διοργάνωση του Μουντιάλ.
Για την Ελλάδα ο πρώτος σταθμός του σκάφους ήταν την προηγούμενη εβδομάδα η Θεσσαλονίκη ενώ το επόμενο διάστημα το εντυπωσιακό σκαρί με την Ελληνική και την Καταριανή σημαία στο πανύψηλο κατάρτι του , θα ταξιδέψει στη Μύκονο την Αθήνα και την Κέρκυρα.

Ο Εμίρης

Υπενθυμίζεται ότι ο εμίρης του Κατάρ, ο οποίος έχει επενδύσει εκατομμύρια ευρώ για αγορά του νησιού Οξιά και για ξενοδοχειακές μονάδες, επισκέφτηκε πρόσφατα την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, με το γιοτ του πήγε στο νησί που αγόρασε ο πατέρας του αλλά και στην έκταση των 15.000 στρεμμάτων που έχει αποκτήσει και η οποία βρίσκεται πάνω από το περίφημο ναυάγιο.
Τα σχέδια των Καταριανών για μεγάλα τουριστικά έργα και στην Οξιά και στο Ναυάγιο έχουν παγώσει εδώ και χρόνια και πλέον εκφράζεται η αισιοδοξία ότι μπορεί να προχωρήσουν εξαιτίας της φιλοεπενδυτικής διάθεσης που επιδεικνύει η νέα κυβέρνηση.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου