Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Θρίλερ με τη δολοφονία στο Περιστέρι: 25χρονος Τούρκος το θύμα


Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2019

Ο δολοφόνος δεν ήταν αυτός που καθόταν μαζί με το θύμα στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη όπως προκύπτει από την ανάλυση των βίντεο που έχει η ΕΛΑΣ – Σκηνικό εκτέλεσης

Ανατρέπονται τα έως τώρα δεδομένα για την εν ψυχρώ δολοφονία στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι, αφού από την ανάλυση των βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής προκύπτει ότι ο δολοφόνος δεν είναι αυτός που καθόταν μαζί με το θύμα, αλλά τρίτο πρόσωπο, που πήγε στο κατάστημα, αντάλλαξε ελάχιστες κουβέντες με το θύμα και στη συνέχεια τον πυροβόλησε και συνέχισε να τον χτυπά με το όπλο του στο κεφάλι.
Όπως προέκυψε, το θύμα, είναι Τούρκος υπήκοος, κουρδικής καταγωγής που είχε σημανθεί στο παρελθόν για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα και είναι γεννημένος το 1994.  Τα νέα στοιχεία τρέπουν σε νέα μονοπάτια την έρευνα που έως τώρα κατευθυνόταν στην εκδοχή των προσωπικών διαφορών ως προς τα κίνητρα του δολοφόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου