Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Πολλά τα μηνύματα και συγχαρητήρια


Εδώ είναι μόνο λίγα

Στείλε κι εσύ το δικό σου στο paneliakos@aol.com 


Αγαπητή Σύνταξη
Τις τελευταίες ημέρες διαβάζω το οδοιπορικό του κ. Βασίλη Καυκά στην Ελλάδα.  Παρ’ ότι δεν είμαι από την Ηλεία η γλαφυρότητα της ιστορίας με έχει συγκινήσει πάρα πολύ. Στις 12 Αυγούστου πηγαίνω στην Ελλάδα και θα πάω στη Κουρούτα τη θάλασσα και στο Σιμόπουλο.  Σκέπτομαι ακόμα να πάω στη μαρτυρική Αρτέμιδα, την Αρχαία Ολυμπία, την Αρχαία Ήλιδα.
Συγχαρητήρια στον κύριο Καυκά και σε όλους στην www.paneliakos.com
Σας διαβάζω κάθε ημέρα.  Μπράβο
Αικατερίνη Πάππας, Los Angeles

 *******
Αγαπητέ Βασίλη με συγκίνησες.  Να είσαι καλά.
Αντώνης, Νέα Υόρκη
  *******

Αυτή η περιγραφή με το τελευταίο ταξίδι του κ. Καυκά με έχει συγκινήσει.  Με ανυπομονησία περιμένω να διαβάσω τη συνέχεια.
Ανδριάννα Παπανδρέου, Πύργος Ηλείας

 *******
Έμπαινα στην ιστοσελίδα paneliakos.com αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια.  Τις τελευταίες δύο εβδομάδες μπαίνω κάθε μέρα.  Τι ωραία είναι η αφήγηση για το ταξίδι έκπληξη.  Με κάνατε να κλάψω αρκετές φορές.
Νίκος Σιδηρόπουλος, Αθήνα 
 *******

Θερμά Συγχαρητήρια, τύφλα να έχουν τα μέσα ενημέρωσης.  Συγχαρητήρια παιδιά.  Ο paneliakos μας ενημερώνει καθημερινά.  Εγώ διαβάζω στα Ελληνικά και ο άνδρας μου το γυρίζει στα Γερμανικά.  Εύγε σας.
Κέλλυ Παπαδοπούλου, Μόναχο
 *******
Εύχομαι ο θεός να σας έχει καλά να μας ενημερώνουτε.  Συγχαρτήρια.  Αυτό που γράφει ο κ. Καυκάς με το ταξίδι του στην Ελλάδα βιβλίο και έργο πρέπει να γίνει.
Βάϊος Ζγόνης, Γρεβενά
 *******
Αυτό που γράφει ο Βασίλης Καυκάς είναι συγκινητικό.  Τον Κώστα Κουτρουμπή τον γνωρίζω.  Να είσαστε καλά.  Συγχαρητήρια στο κ. Καυκά.
Χρήστος, Τορόντο
 *******
Χθες βράδυ επισκέφτηκα ένα φίλο μου στη Πάτρα και είχε ανοικτό τον υπολογιστή στο τραπέζι στη βεράντα.  Είδα την ιστοσελίδα και μου είπε ότι μπαίνω κάθε βράδυ.  Όταν πήγα σπίτι μπήκα κι εγώ στην paneliakos.com  Πολλά συγχαρητήρια.

Τάσος Νικολαΐδης, Αγρίνιο.
 *******

Γειά σας Πατριώτες, να είσαστε καλά
Ηλίας Νικολόπουλος, Χιούστον, Τέξας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου