Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019

Πολλά τα μηνύματα και συγχαρητήρια


Εδώ είναι μόνο λίγα

Στείλε κι εσύ το δικό σου στο paneliakos@aol.com 


Αγαπητή Σύνταξη
Τις τελευταίες ημέρες διαβάζω το οδοιπορικό του κ. Βασίλη Καυκά στην Ελλάδα.  Παρ’ ότι δεν είμαι από την Ηλεία η γλαφυρότητα της ιστορίας με έχει συγκινήσει πάρα πολύ. Στις 12 Αυγούστου πηγαίνω στην Ελλάδα και θα πάω στη Κουρούτα τη θάλασσα και στο Σιμόπουλο.  Σκέπτομαι ακόμα να πάω στη μαρτυρική Αρτέμιδα, την Αρχαία Ολυμπία, την Αρχαία Ήλιδα.
Συγχαρητήρια στον κύριο Καυκά και σε όλους στην www.paneliakos.com
Σας διαβάζω κάθε ημέρα.  Μπράβο
Αικατερίνη Πάππας, Los Angeles

 *******
Αγαπητέ Βασίλη με συγκίνησες.  Να είσαι καλά.
Αντώνης, Νέα Υόρκη
  *******

Αυτή η περιγραφή με το τελευταίο ταξίδι του κ. Καυκά με έχει συγκινήσει.  Με ανυπομονησία περιμένω να διαβάσω τη συνέχεια.
Ανδριάννα Παπανδρέου, Πύργος Ηλείας

 *******
Έμπαινα στην ιστοσελίδα paneliakos.com αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια.  Τις τελευταίες δύο εβδομάδες μπαίνω κάθε μέρα.  Τι ωραία είναι η αφήγηση για το ταξίδι έκπληξη.  Με κάνατε να κλάψω αρκετές φορές.
Νίκος Σιδηρόπουλος, Αθήνα 
 *******

Θερμά Συγχαρητήρια, τύφλα να έχουν τα μέσα ενημέρωσης.  Συγχαρητήρια παιδιά.  Ο paneliakos μας ενημερώνει καθημερινά.  Εγώ διαβάζω στα Ελληνικά και ο άνδρας μου το γυρίζει στα Γερμανικά.  Εύγε σας.
Κέλλυ Παπαδοπούλου, Μόναχο
 *******
Εύχομαι ο θεός να σας έχει καλά να μας ενημερώνουτε.  Συγχαρτήρια.  Αυτό που γράφει ο κ. Καυκάς με το ταξίδι του στην Ελλάδα βιβλίο και έργο πρέπει να γίνει.
Βάϊος Ζγόνης, Γρεβενά
 *******
Αυτό που γράφει ο Βασίλης Καυκάς είναι συγκινητικό.  Τον Κώστα Κουτρουμπή τον γνωρίζω.  Να είσαστε καλά.  Συγχαρητήρια στο κ. Καυκά.
Χρήστος, Τορόντο
 *******
Χθες βράδυ επισκέφτηκα ένα φίλο μου στη Πάτρα και είχε ανοικτό τον υπολογιστή στο τραπέζι στη βεράντα.  Είδα την ιστοσελίδα και μου είπε ότι μπαίνω κάθε βράδυ.  Όταν πήγα σπίτι μπήκα κι εγώ στην paneliakos.com  Πολλά συγχαρητήρια.

Τάσος Νικολαΐδης, Αγρίνιο.
 *******

Γειά σας Πατριώτες, να είσαστε καλά
Ηλίας Νικολόπουλος, Χιούστον, Τέξας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου