Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

«Κλείδωσε» του Φαν Σιπ για Εθνική


Ο Τζον Φαν Σιπ αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας, ο οποίος θα διαδεχθεί στο τιμόνι της «γαλανόλευκης» τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Όπως είχαμε γράψει εδώ και μέρες, μετά από μία σειρά από επαφές που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, η ομοσπονδία κατέληξε στην επιλογή Ολλανδού προπονητή. Εκτός από τις επιλογές της γερμανικής και της πορτογαλικής αγοράς, η ΕΠΟ, στη διάρκεια της αναζήτησης του αντικαταστάτη του Άγγελου Αναστασιάδη ασχολήθηκε και με περιπτώσεις Ολλανδών τεχνικών.
Τις τελευταίες ημέρες προχώρησαν σημαντικά οι διαπραγματεύσεις με τον 55χρονο κόουτς, ο οποίος αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα μαζί με τους συνεργάτες του. Το μπάτζετ που θα διαθέσει η ομοσπονδία φτάνει περίπου τις 450.000 ευρώ. Αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός θα έχει την ευθύνη της Εθνικής Ανδρών, αλλά και την επίβλεψη των μικρότερων Εθνικών ομάδων. 

Από εκεί και πέρασε, στην εκτελεστική επιτροπή της Τετάρτης, θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του τεχνικού διευθυντή, με την ΕΠΟ να προσανατολίζεται σε επιλογή, όχι ενός, αλλά δύο προσώπων για τη θέση. 

Τα ονόματα που έχουν καταλήξει είναι εκείνα του Τάκη Φύσσα, καθώς και του Κώστα Κωνσταντινίδη, χωρίς πάντως να έχει αποφασιστεί ακόμα ο ρόλος και οι αρμοδιότητες του καθενός, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων ωρών
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου