Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Ολυμπιακός: Οι Αγγελόπουλοι φτιάχνουν γήπεδο 15.000 θέσεων


 Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2019


Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού ήρθαν σε συμφωνία με τον όμιλο Λάτση, η Κυβέρνηση είναι θετική και όλα είναι έτοιμα για την ανέγερση του γηπέδου στο Ελληνικό.
Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος εκπληρώνουν όνειρο εκατομμυρίων οπαδών του Ολυμπιακού αφού αποφάσισαν να φτιάξουν νέο γήπεδο.
Το νέο γήπεδο όπως αποκάλυψε το gavros.gr θα χτιστεί στην περιοχή του Ελληνικού και θα είναι χωρητικότητας 15.000 θέσεων με αμέτρητες παροχές για την ομάδα και τον κόσμο της. Επιθυμία των προέδρων του Ολυμπιακού είναι να στεγαστούν όλα τα μπασκετικά τμήματα του συλλόγου.
Οι Αγγελόπουλοι και η Lamda Development του ομίλου Λάτση ετοιμάζουν το γήπεδο του Ολυμπιακού στο Ελληνικό, το οποίο θα είναι από τα πιο σύγχρονα της Ευρώπης και τα βασικά χαρακτηριστικά του θα μοιάζουν με αυτά του γηπέδου της Άλμπα Βερολίνου, τη Mercedes-Benz Arena.
Το καινούριο γήπεδο- το οποίο θα αποτελεί μέρος του σημαντικού έργου στον χώρο του παλαιού αεροδρομίου με το «Μητροπολιτικό Πάρκο» και εμπλέκονται επενδυτές «κολοσσοί».
Οι συζητήσεις έχουν ολοκληρωθεί, οι αποφάσεις έχουν παρθεί και μένουν μόνο διαδικαστικά θέματα για την έναρξη των εργασιών. Ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη συναντηθεί με τους ανθρώπους του ομίλου Λάτση κι έχει ενημερωθεί σχετικά.
Η Κυβέρνηση δεν έχει την παραμικρή αντίρρηση και αναμένεται να υπογράψει και αυτή.
Το προηγούμενο διάστημα ομάδες εργασίας, του Ολυμπιακού και της Lamda εργάζονται πάνω στη συγκεκριμένη υπόθεση ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι να όταν ανάψει το «πράσινο» φως και να μην υπάρξει καθυστέρηση.
AlbaΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Το νέο γήπεδο του Ολυμπιακού θα είναι χωρητικότητας 15.000 θέσεων και το κόστος κατασκευής του ανέρχεται στα 70.000.000 ευρώ. Εκτός από την κυρίως αρένα, το σχέδιο περιλαμβάνει 32 σουίτες, 6 εστιατόρια, βοηθητικό γήπεδο, μπαρ, ακόμα και… παιδικό σταθμό. Θα έχει επίσης υπόγειο πάρκινγκ για 1.500 αυτοκίνητα, ενώ θα υπάρχουν και εξωτερικοί αθλητικοί χώροι.
Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θέλουν να στεγάσουν όλα τα τμήματα υποδομής καθώς επίσης και τη γυναικεία ομάδα. Για αυτό θα υπάρχει και δεύτερο κλειστό γήπεδο χωρητικότητας περίπου 1500 θέσεων.
Ένα τέτοιο project τόσο μεγάλης αξίας θα ήταν αδύνατο να μην έχει «συμπαίκτες». Όπως συνηθίζεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού βρίσκονται σε αναζήτηση χορηγού ο οποίος θα καλύψει μέρος των εξόδων. Ήδη έχουν υπάρξει αρκετοί ενδιαφερόμενοι. Ανάμεσά τους φυσικά και οι τωρινοί χορηγοί των Πειραιωτών.
Ένα από τα πολλά «όπλα» που έχουν στα χέρια τους οι Αγγελόπουλοι είναι διοργάνωση συναυλιών ενώ στο μυαλό τους υπάρχει τόσο η διεξαγωγή ενός Final 4 όσο και αγώνα στο πλαίσιο του ΝΒΑ Tour με ομάδα από την κορυφαία Λίγκα του κόσμου.
Στο προγραμματισμό που έχει ήδη εγκριθεί από κολοσσιαία παγκόσμια εταιρεία η οποία και θα αναλάβει το έργο, το γήπεδο θα είναι έτοιμο σε δυόμιση χρόνια από την ήμερα έναρξης των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου