Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019

Ο Πάριος ξεσήκωσε τα Χανιά: «Τη μάνα μου την έλεγαν Πολάκη»


 Κυριακή, 28 Ιουλίου, 2019
Ξεσήκωσε τους θεατές που είχαν κατακλύσει το θέατρο Ανατολικής Τάφρου των Χανίων ο Γιάννης Πάριος στη συναυλία που έδωσε στην πόλη της Κρήτης.

«Γεια σου πατρίδα», είπε στην αρχή της συναυλίας ο λεγόμενος «τροβαδούρος της αγάπης» προκαλώντας πανζουρλισμό στους θαυμαστές του.
Μάλιστα εξήγησε τον χαρακτηρισμό λέγοντας ότι η μητέρα του ήταν από τα Χανιά και την έλεγαν Πολάκη στο γένος. Συγκινημένος συνέχισε να μιλά γι’ αυτήν χαρακτηρίζοντάς την «έναν πολύ αυστηρό αλλά πάρα πολύ δίκαιο άνθρωπο».
Ο Γιάννης Πάριος έμεινε στη σκηνή για τρεις ολόκληρες ώρες -οι οποίες ήταν λίγες για να χωρέσουν επιτυχίες πέντε δεκαετιών- για να αποζημιώσει τους Χανιώτες για το γεγονός ότι είχε να επισκεφθεί για συναυλία τον τόπο τους 24 ολόκληρα χρόνια.
Δείτε κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την μεγάλη συναυλία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου