Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019

Ο Πάριος ξεσήκωσε τα Χανιά: «Τη μάνα μου την έλεγαν Πολάκη»


 Κυριακή, 28 Ιουλίου, 2019
Ξεσήκωσε τους θεατές που είχαν κατακλύσει το θέατρο Ανατολικής Τάφρου των Χανίων ο Γιάννης Πάριος στη συναυλία που έδωσε στην πόλη της Κρήτης.

«Γεια σου πατρίδα», είπε στην αρχή της συναυλίας ο λεγόμενος «τροβαδούρος της αγάπης» προκαλώντας πανζουρλισμό στους θαυμαστές του.
Μάλιστα εξήγησε τον χαρακτηρισμό λέγοντας ότι η μητέρα του ήταν από τα Χανιά και την έλεγαν Πολάκη στο γένος. Συγκινημένος συνέχισε να μιλά γι’ αυτήν χαρακτηρίζοντάς την «έναν πολύ αυστηρό αλλά πάρα πολύ δίκαιο άνθρωπο».
Ο Γιάννης Πάριος έμεινε στη σκηνή για τρεις ολόκληρες ώρες -οι οποίες ήταν λίγες για να χωρέσουν επιτυχίες πέντε δεκαετιών- για να αποζημιώσει τους Χανιώτες για το γεγονός ότι είχε να επισκεφθεί για συναυλία τον τόπο τους 24 ολόκληρα χρόνια.
Δείτε κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την μεγάλη συναυλία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου