«Πρέπει να παραμείνει ο Ολυμπιακός στην Basket League» | tanea.grΤο μεγάλο πρόβλημα που είναι ικανό να τινάξει το ελληνικό μπάσκετ στον αέρα συζήτησαν Αυγενάκης και Βασιλακόπουλος στην συνάντηση που είχαν. Ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, συμφώνησαν πως πρέπει να βρεθεί λύση όσον αφορά το θέμα του Ολυμπιακού και της αποχώρησης του από το πρωτάθλημα της Basket League.
Αυτό άλλωστε ήταν και το βασικό θέμα στην ατζέντα της συνάντησης των δύο ανδρών. Θέμα που «καίει» το ελληνικό μπάσκετ και έχει ήδη φέρει σοβαρά προβλήματα με την αποχώρηση χορηγιών και την απουσία σοβαρών εσόδων.
Οι δύο άνδρες θα αναζητήσουν τρόπους ώστε να παραμείνει ο Ολυμπιακός στην Basket League και τη νέα σεζόν, εκφράζοντας την κοινή επιθυμία να βρεθεί λύση στο θέμα των «ερυθρόλευκων».
Εχει σημασία βεβαίως να δούμε πως αυτό μπορεί στην ουσία να συμβεί ενώ και ποια θα είναι η θέση του Ολυμπιακού που είναι ξεκάθαρος για το τι πρέπει να γίνει για να επιστρέψει στο πρωτάθλημα. Το γεγονός άλλωστε πως οι ερυθρόλευκοι δεν έκαναν πίσω ούτε στην απειλή της Α2 αποδεικνύει πως πάνε μέχρι τέλους!