Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019

Ο αετός στην προεδρική σφραγίδα απέκτησε δύο κεφάλια και… μπαστούνια του γκολφ
Από την ομιλία του κ. Ντόναλντ Τραμπ εμπρός από την παραποιημένη προεδρική σφραγίδα (AP Photo/Alex Brandon)

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Δύο κεφάλια αντί για ένα… ο πολιτικός κόσμος στην Ουάσινγκτον, αλλά και οι απλοί πολίτες χρειάστηκε να κοιτάξουν πολύ προσεκτικά για να αντιληφθούν, με καθυστέρηση, ότι η προεδρική σφραγίδα που προβλήθηκε πίσω από τον Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του, αυτήν την εβδομάδα, παρέπεμπε στον… δικέφαλο αετό.
Ο αετός, το σύμβολο του προέδρου, απέκτησε δύο κεφάλια αλλά οι διαφορές του με τον κανονικό δεν σταμάτησαν εκεί: αντί για βέλη, κρατούσε στο ένα του πόδι ένα μάτσο… μπαστούνια του γκολφ και στο άλλο κάτι που θύμιζε χαρτονομίσματα.
Η παραποιημένη προεδρική σφραγίδα προβλήθηκε σε μια λευκή οθόνη πίσω από τον Αμερικανό πρόεδρο την Τρίτη, στην ομιλία του που εκφώνησε στους σπουδαστές του οργανισμού Turning Point USA.

Η κανονική προεδρική σφραγίδα (AP Photo/Alex Brandon)

Ομως κανείς δεν αντιλήφθηκε την απάτη, μέχρι που την αποκάλυψε σήμερα η εφημερίδα Washington Post.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ούτε ο οργανισμός Turning Point USA, ούτε κάποιος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου ήταν σε θέση να εξηγήσουν πώς προέκυψαν αυτές οι «τροποποιήσεις» στον αετό.
Ενδέχεται να επρόκειτο για σκόπιμη φάρσα ή για απλό λάθος κάποιου που βρήκε την εικόνα στο διαδίκτυο και δεν παρατήρησε τις διαφορές.
Ενας αναγνώστης της Post που το επισήμανε είπε ότι είδε αυτήν την ψεύτικη σφραγίδα ή κάποια παρόμοια σε μια σελίδα που πουλάει διάφορα προϊόντα, όπως μπλουζάκια και πουλόβερ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου