Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019

Ο αετός στην προεδρική σφραγίδα απέκτησε δύο κεφάλια και… μπαστούνια του γκολφ
Από την ομιλία του κ. Ντόναλντ Τραμπ εμπρός από την παραποιημένη προεδρική σφραγίδα (AP Photo/Alex Brandon)

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Δύο κεφάλια αντί για ένα… ο πολιτικός κόσμος στην Ουάσινγκτον, αλλά και οι απλοί πολίτες χρειάστηκε να κοιτάξουν πολύ προσεκτικά για να αντιληφθούν, με καθυστέρηση, ότι η προεδρική σφραγίδα που προβλήθηκε πίσω από τον Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του, αυτήν την εβδομάδα, παρέπεμπε στον… δικέφαλο αετό.
Ο αετός, το σύμβολο του προέδρου, απέκτησε δύο κεφάλια αλλά οι διαφορές του με τον κανονικό δεν σταμάτησαν εκεί: αντί για βέλη, κρατούσε στο ένα του πόδι ένα μάτσο… μπαστούνια του γκολφ και στο άλλο κάτι που θύμιζε χαρτονομίσματα.
Η παραποιημένη προεδρική σφραγίδα προβλήθηκε σε μια λευκή οθόνη πίσω από τον Αμερικανό πρόεδρο την Τρίτη, στην ομιλία του που εκφώνησε στους σπουδαστές του οργανισμού Turning Point USA.

Η κανονική προεδρική σφραγίδα (AP Photo/Alex Brandon)

Ομως κανείς δεν αντιλήφθηκε την απάτη, μέχρι που την αποκάλυψε σήμερα η εφημερίδα Washington Post.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ούτε ο οργανισμός Turning Point USA, ούτε κάποιος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου ήταν σε θέση να εξηγήσουν πώς προέκυψαν αυτές οι «τροποποιήσεις» στον αετό.
Ενδέχεται να επρόκειτο για σκόπιμη φάρσα ή για απλό λάθος κάποιου που βρήκε την εικόνα στο διαδίκτυο και δεν παρατήρησε τις διαφορές.
Ενας αναγνώστης της Post που το επισήμανε είπε ότι είδε αυτήν την ψεύτικη σφραγίδα ή κάποια παρόμοια σε μια σελίδα που πουλάει διάφορα προϊόντα, όπως μπλουζάκια και πουλόβερ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου