Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019

Πραγματοποιήθηκε στο Lowell Massachusetts το 33ο Λαϊκό Πανηγύρι “Folk Festival”


Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2019

Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου παρευρέθηκε στην ιστορική πόλη του Lowell όπου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την τελευταία Παρασκευή βράδυ-Σάββατο και Κυριακή του Ιουλίου είχε το πανηγύρι του όπου όλοι οι δρόμοι του κέντρου της πόλης είχαν κλείσει για τα οχήματα. 
Μόνο πεζοί μπορούσαν να κινηθούν.  Τέντες, μικρές και μεγάλες, μερικές των οποίων χωρούσαν χιλιάδες άτομα.  Πάγκοι, ψησταριές, εστιατόρια εντός κτηρίων, στο προαύλιο και στα πεζοδρόμια. 
Δεκάδες ήταν οι ορχήστρες από διάφορες εθνικότητες αλλά και από άλλα μέρη των ΗΠΑ.
Η Ελληνική κοινότητα πέρα από τα δύο εστιατόρια που έχει στο downtown (αγορά) Olympia & Athenian Corner είχε δύο περίπτερα με Ελληνικά φαγητά και γλυκίσματα.  Ήταν της κοινότητας της Αγίας Τριάδος και του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου.
Η πόλη του Lowell έχει 56 εθνικότητες που έχουν κοινότητες από τις οποίες σχεδόν όλες είχαν περίπτερα.

Ουρές μπροστά από τα 2 ελληνικά περίπτερα.  Υπολογίζεται ότι 400 χιλιάδες κόσμος και πλέον ήταν στο κέντρο του Lowell τις 3 τελευταίες ημέρες για το πανηγύρι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου