Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019

Πραγματοποιήθηκε στο Lowell Massachusetts το 33ο Λαϊκό Πανηγύρι “Folk Festival”


Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2019

Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου παρευρέθηκε στην ιστορική πόλη του Lowell όπου όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την τελευταία Παρασκευή βράδυ-Σάββατο και Κυριακή του Ιουλίου είχε το πανηγύρι του όπου όλοι οι δρόμοι του κέντρου της πόλης είχαν κλείσει για τα οχήματα. 
Μόνο πεζοί μπορούσαν να κινηθούν.  Τέντες, μικρές και μεγάλες, μερικές των οποίων χωρούσαν χιλιάδες άτομα.  Πάγκοι, ψησταριές, εστιατόρια εντός κτηρίων, στο προαύλιο και στα πεζοδρόμια. 
Δεκάδες ήταν οι ορχήστρες από διάφορες εθνικότητες αλλά και από άλλα μέρη των ΗΠΑ.
Η Ελληνική κοινότητα πέρα από τα δύο εστιατόρια που έχει στο downtown (αγορά) Olympia & Athenian Corner είχε δύο περίπτερα με Ελληνικά φαγητά και γλυκίσματα.  Ήταν της κοινότητας της Αγίας Τριάδος και του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου.
Η πόλη του Lowell έχει 56 εθνικότητες που έχουν κοινότητες από τις οποίες σχεδόν όλες είχαν περίπτερα.

Ουρές μπροστά από τα 2 ελληνικά περίπτερα.  Υπολογίζεται ότι 400 χιλιάδες κόσμος και πλέον ήταν στο κέντρο του Lowell τις 3 τελευταίες ημέρες για το πανηγύρι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου