Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Mήνυμα Βασίλη Καυκά για το 4ο Ηλειακό Αντάμωμα


27 Ιουλίου, 2019

Προς Δήμαρχο Αμαλιάδας: Αξιότιμο κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο
Από: Βασίλειο Καυκά
Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης, ΗΠΑ
Πρόεδρος Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης
Πρώην Πρόεδρος Πανηλειακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ & Καναδά

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε Αμαλιάδας, Φίλε Χρήστο,
Δια της παρούσης χαιρετίζω το 4ο Πανηλειακό Αντάμωμα που θα γίνει στην Οικία Τατάνη στην Αμαλιάδα. Την Κυριακή, 28 Ιουλίου, 2019.  Λυπάμαι, που δεν είμαι μαζί σας σε αυτή την σπουδαίας σημασίας σύναξη  γιατί για επαγγελματικούς λόγους επέστρεψα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
Κυρίες και κύριοι, Αξιωματούχοι και Ευγενείς Προσκεκλημένοι, Αγαπητέ φίλε υφυπουργέ κ. Αντώνη Διαματάρη, Πατριώτισσες και Πατριώτες.
Το Ηλειακό Αντάμωμα που οργάνωσε ο Δήμος Αμαλιάδας μας δίνει την ευκαιρία να αναβαθμίσουμε τις σχέσεις επικοινωνίας και συνεργασίας.  Όλοι μπορούμε να ενδιαφερθούμε περισσότερο, και έμπρακτα να βοηθήσουμε το τόπο μας, τη γενέτειρα.  Συγχαίρω τους διοργανωτές και όλους όσους συμμετέχουν.
Ας συμβάλουμε εποικοδομητικά σε συνεργασία που θα κάνει καλό στην Ηλεία, στην Ελλάδα.  Ο καθένας από το δικό του μετερίζι και όλοι μαζί να προβάλουμε το πλούτο της Ηλείας που είναι η Ιστορία της, τα προϊόντα της, οι κλιματολογικές συνθήκες, ο Τουρισμός, μα πάνω από όλα ο περήφανος κόσμος της Ηλείας. 
Εμείς στη Βοστώνη κρατάμε τη δάδα του Ελληνισμού, τη δάδα του Ολυμπισμού αναμμένη.  Η Γλώσσα μας, η Πίστη μας, τα Εθνικά Θέματα αλλά και η αλληλεγγύη στον άνθρωπο είναι από τα θέματα που μας απασχολούν.  Φυλάσσουμε τα ιδανικά μας και μεταλαμπαδεύουμε στα παιδιά μας τον Ελληνισμό.  Είμαστε πρωτεργάτες στα δρόμενα της Ομογένειας, του Ελληνισμού.
Επιτρέψτε μου να συγχαρώ τον κ. Κώστα Κουτρουμπή επίτιμο Πρόεδρο της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής & Καναδά για την συμβολή του και συνεργασία στα δρόμενα των Ηλείων της Αμερικής και Καναδά.
Σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο Ηλειακό Αντάμωμα και εύχομαι όπως στο μέλλον γίνει συνέδριο στην Ηλεία με τους Ομογενείς Ηλείους, τους Φορείς και όλη την Ηλεία με θέματα από τα οποία θα συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Φιλικότατα, Διατελώ
Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη, ΗΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου