Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019

Mήνυμα Βασίλη Καυκά για το 4ο Ηλειακό Αντάμωμα


27 Ιουλίου, 2019

Προς Δήμαρχο Αμαλιάδας: Αξιότιμο κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο
Από: Βασίλειο Καυκά
Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης, ΗΠΑ
Πρόεδρος Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης
Πρώην Πρόεδρος Πανηλειακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ & Καναδά

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε Αμαλιάδας, Φίλε Χρήστο,
Δια της παρούσης χαιρετίζω το 4ο Πανηλειακό Αντάμωμα που θα γίνει στην Οικία Τατάνη στην Αμαλιάδα. Την Κυριακή, 28 Ιουλίου, 2019.  Λυπάμαι, που δεν είμαι μαζί σας σε αυτή την σπουδαίας σημασίας σύναξη  γιατί για επαγγελματικούς λόγους επέστρεψα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
Κυρίες και κύριοι, Αξιωματούχοι και Ευγενείς Προσκεκλημένοι, Αγαπητέ φίλε υφυπουργέ κ. Αντώνη Διαματάρη, Πατριώτισσες και Πατριώτες.
Το Ηλειακό Αντάμωμα που οργάνωσε ο Δήμος Αμαλιάδας μας δίνει την ευκαιρία να αναβαθμίσουμε τις σχέσεις επικοινωνίας και συνεργασίας.  Όλοι μπορούμε να ενδιαφερθούμε περισσότερο, και έμπρακτα να βοηθήσουμε το τόπο μας, τη γενέτειρα.  Συγχαίρω τους διοργανωτές και όλους όσους συμμετέχουν.
Ας συμβάλουμε εποικοδομητικά σε συνεργασία που θα κάνει καλό στην Ηλεία, στην Ελλάδα.  Ο καθένας από το δικό του μετερίζι και όλοι μαζί να προβάλουμε το πλούτο της Ηλείας που είναι η Ιστορία της, τα προϊόντα της, οι κλιματολογικές συνθήκες, ο Τουρισμός, μα πάνω από όλα ο περήφανος κόσμος της Ηλείας. 
Εμείς στη Βοστώνη κρατάμε τη δάδα του Ελληνισμού, τη δάδα του Ολυμπισμού αναμμένη.  Η Γλώσσα μας, η Πίστη μας, τα Εθνικά Θέματα αλλά και η αλληλεγγύη στον άνθρωπο είναι από τα θέματα που μας απασχολούν.  Φυλάσσουμε τα ιδανικά μας και μεταλαμπαδεύουμε στα παιδιά μας τον Ελληνισμό.  Είμαστε πρωτεργάτες στα δρόμενα της Ομογένειας, του Ελληνισμού.
Επιτρέψτε μου να συγχαρώ τον κ. Κώστα Κουτρουμπή επίτιμο Πρόεδρο της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής & Καναδά για την συμβολή του και συνεργασία στα δρόμενα των Ηλείων της Αμερικής και Καναδά.
Σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο Ηλειακό Αντάμωμα και εύχομαι όπως στο μέλλον γίνει συνέδριο στην Ηλεία με τους Ομογενείς Ηλείους, τους Φορείς και όλη την Ηλεία με θέματα από τα οποία θα συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Φιλικότατα, Διατελώ
Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη, ΗΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου