Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019

Πραγματοποιήθηκε στην Αμαλιάδα το 4ο Πανηλειακό Αντάμωμα

Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2019

Το αδιαχώρητο έγινε χθες βράδυ, με τη συμμετοχή Ηλείων της διασποράς από ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Γερμανία και άλλων χωρών έγινε χθες Κυριακή, 28 Ιουλίου το 4ο Πανηλειακό Αντάμωμα στην αυλή της Οικίας Τατάνη στην Αμαλιάδα στην οποία παραβρέθηκε και ο νέος υφυπουργός εξωτερικών  για θέματα του Ελληνισμού της Διασποράς κ. Αντώνης Διαματάρης.  Να σημειώσουμε ότι ο Πέτρος Τατάνης ήταν ο ιδρυτής της εφημερίδας ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ (1915)
Την πρόσκληση για το Πανηλειακό Αντάμωμα την έκανε ο Δήμαρχος Αμαλιάδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και ο Δήμος Ήλιδας
Παρευρέθηκαν αξιωματούχοι οργανωμένων Ηλειακών Σωματείων από την Νέα Υόρκη, τη Βοστώνη, το Μόντρεαλ, του Τορόντο, του Σικάγο αλλά και από μέρη που δεν υπάρχουν οργανωμένα Ηλειακά Σωματεία όπως την Φιλαδέλφεια, το Χιούστον, την Τάμπα και αλλού. 
Παρόν ήταν και ο επίτιμος Πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά κ. Κώστας Κουτρουμπής από το Τορόντο.
Από τους πολιτικούς παρευρέθει ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας κ. Καλαματιανός.
Γράμμα που διαβάστηκε στο 4ο Πανηλειακό Αντάμωμα είχε στείλει ο κ. Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης) ο οποίος είναι και Πρόεδρος του τοπικού Συλλόγου Ηλείων αλλά και πρώην Πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά. 

Μετά το πρόγραμμα ακολούθησε γλέντι με την ορχήστρα του Θεόδωρου Σωτηρώπουλου.

Περισσότερα αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου