Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019

Πραγματοποιήθηκε στην Αμαλιάδα το 4ο Πανηλειακό Αντάμωμα

Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2019

Το αδιαχώρητο έγινε χθες βράδυ, με τη συμμετοχή Ηλείων της διασποράς από ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Γερμανία και άλλων χωρών έγινε χθες Κυριακή, 28 Ιουλίου το 4ο Πανηλειακό Αντάμωμα στην αυλή της Οικίας Τατάνη στην Αμαλιάδα στην οποία παραβρέθηκε και ο νέος υφυπουργός εξωτερικών  για θέματα του Ελληνισμού της Διασποράς κ. Αντώνης Διαματάρης.  Να σημειώσουμε ότι ο Πέτρος Τατάνης ήταν ο ιδρυτής της εφημερίδας ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ (1915)
Την πρόσκληση για το Πανηλειακό Αντάμωμα την έκανε ο Δήμαρχος Αμαλιάδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και ο Δήμος Ήλιδας
Παρευρέθηκαν αξιωματούχοι οργανωμένων Ηλειακών Σωματείων από την Νέα Υόρκη, τη Βοστώνη, το Μόντρεαλ, του Τορόντο, του Σικάγο αλλά και από μέρη που δεν υπάρχουν οργανωμένα Ηλειακά Σωματεία όπως την Φιλαδέλφεια, το Χιούστον, την Τάμπα και αλλού. 
Παρόν ήταν και ο επίτιμος Πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά κ. Κώστας Κουτρουμπής από το Τορόντο.
Από τους πολιτικούς παρευρέθει ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας κ. Καλαματιανός.
Γράμμα που διαβάστηκε στο 4ο Πανηλειακό Αντάμωμα είχε στείλει ο κ. Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης) ο οποίος είναι και Πρόεδρος του τοπικού Συλλόγου Ηλείων αλλά και πρώην Πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά. 

Μετά το πρόγραμμα ακολούθησε γλέντι με την ορχήστρα του Θεόδωρου Σωτηρώπουλου.

Περισσότερα αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου