Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Πραγματοποιήθηκε στην Αμαλιάδα το 4ο Πανηλειακό Αντάμωμα

Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2019

Το αδιαχώρητο έγινε χθες βράδυ, με τη συμμετοχή Ηλείων της διασποράς από ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Γερμανία και άλλων χωρών έγινε χθες Κυριακή, 28 Ιουλίου το 4ο Πανηλειακό Αντάμωμα στην αυλή της Οικίας Τατάνη στην Αμαλιάδα στην οποία παραβρέθηκε και ο νέος υφυπουργός εξωτερικών  για θέματα του Ελληνισμού της Διασποράς κ. Αντώνης Διαματάρης.  Να σημειώσουμε ότι ο Πέτρος Τατάνης ήταν ο ιδρυτής της εφημερίδας ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ (1915)
Την πρόσκληση για το Πανηλειακό Αντάμωμα την έκανε ο Δήμαρχος Αμαλιάδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και ο Δήμος Ήλιδας
Παρευρέθηκαν αξιωματούχοι οργανωμένων Ηλειακών Σωματείων από την Νέα Υόρκη, τη Βοστώνη, το Μόντρεαλ, του Τορόντο, του Σικάγο αλλά και από μέρη που δεν υπάρχουν οργανωμένα Ηλειακά Σωματεία όπως την Φιλαδέλφεια, το Χιούστον, την Τάμπα και αλλού. 
Παρόν ήταν και ο επίτιμος Πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά κ. Κώστας Κουτρουμπής από το Τορόντο.
Από τους πολιτικούς παρευρέθει ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας κ. Καλαματιανός.
Γράμμα που διαβάστηκε στο 4ο Πανηλειακό Αντάμωμα είχε στείλει ο κ. Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης) ο οποίος είναι και Πρόεδρος του τοπικού Συλλόγου Ηλείων αλλά και πρώην Πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά. 

Μετά το πρόγραμμα ακολούθησε γλέντι με την ορχήστρα του Θεόδωρου Σωτηρώπουλου.

Περισσότερα αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου