Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019

Καθαρίστε το φούρνο μικροκυμάτων εύκολα και χωρίς χημικά


Δεν χρειάζεται τρίψιμο


Αγαπάμε τους φούρνους μικροκυμάτων, όμως έχουν ένα μεγάλο κακό: Λερώνουν εύκολα και καθαρίζουν δύσκολα. Ή έτσι νομίζαμε. Από ό,τι φαίνεται, αν ακολουθήσουμε τη σωστή τεχνική, ο φούρνος μας θα λάμπει χωρίς να χρειαστεί να δώσουμε μάχη σώμα με σώμα με τις λαδιές.
Γεμίστε μία κούπα ή ένα μικρό μπολ με νερό και μερικές κουταλιές της σούπας λευκό ξίδι ή μηλόξιδο και βάλτε τη μέσα στη συσκευή σας. Κλείστε την πόρτα και βάλτε τον φούρνο να δουλέψει για μερικά λεπτά στην πιο υψηλή θερμοκρασία, μέχρι το μίγμα να βράσει και το τζαμάκι να θολώσει από τον ατμό. Αφήστε την πόρτα κλειστή για πέντε λεπτά έως ότου η θερμοκρασία στο εσωτερικό να πέσει και έπειτα αφαιρέστε το μπολ και σκουπίστε τα τοιχώματα και το τζαμάκι με ένα σφουγγάρι. Οι λεκέδες θα φύγουν χωρίς προσπάθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου