Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2019

  • Σε πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στη Σκάλα Πρίνου στη Θάσο. Σε πλήρη έλεγχο τέθηκε από το μεσημέρι η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα το πρωί από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες στη Σκάλα Πρίνου στο νησί της Θάσου στην περιοχή της Βάλτας, κοντά στο άλσος του Πρίνου. .
  • Έξι συλλήψεις διαδηλωτών για επίθεση σε αστυνομικούς στη γερμανική πρεσβεία. Συνελήφθησαν, χθες (19 Ιουλίου 2019) το απόγευμα, στο κέντρο της Αθήνας, έξι άτομα (πέντε αλλοδαποί και ένας ημεδαπός), οι οποίοι συμμετείχαν σε ομάδα είκοσι περίπου ατόμων τα οποία επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που λάμβαναν μέτρα τάξης στη συμβολή των οδών Καραολή Δημητρίου και Βασ. Σοφίας, πλησίον της πρεσβείας της Γερμανίας. .
  • Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή σε Αττική και Εύβοια (χάρτης). Για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στην Αττική και την Εύβοια προειδοποιεί η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με σημερινή της ανακοίνωση. .
  • Συνελήφθησαν οι δραπέτες της Κασσάνδρας.Φυλούσαν χασισοφυτεία με καλάσνικοφ. Συνελήφθησαν οι δύο Αλβανοί κρατούμενοι που είχαν δραπετεύσει την περασμένη Τρίτη από τις φυλακές Κασσάνδρας. .
  • Φωτιά σε δύσβατο σημείο του Κιθαιρώνα.Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στο όρος Κιθαιρώνας, στα σύνορα της Αττικοβοιωτίας, από την πλευρά της Αττικής, κοντά στο καταφύγιο της περιοχής. .
Κόσμος
  • Τρεις αστροναύτες αναχώρησαν για τον ISS 50 χρόνια μετά το Apollo 11. Ένας Αμερικανός, ένας Ιταλός και ένας Ρώσος αναχώρησαν σήμερα για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, με μια πτήση που, κατά σύμπτωση, συνέπεσε με τους εορτασμούς για τα 50 χρόνια από την προσσελήνωση της αμερικανικής αποστολής Apollo 11. .
  • Η British Airways διακόπτει προσωρινά τις πτήσεις της από και προς Κάιρο. Η αεροπορική εταιρεία British Airways ανακοίνωσε σήμερα ότι διακόπτει για επτά ημέρες τις πτήσεις της από και προς το Κάιρο, για λόγους ασφαλείας. .
  • Ινδονησία: Πενήντα υπέρβαροι αστυνομικοί έλαβαν εντολή να αδυνατίσουν . Πενήντα αστυνομικοί στην επαρχία της ανατολικής Ιάβας, στην Ινδονησία έλαβαν την εντολή να ξεκινήσουν εντατικό πρόγραμμα αδυνατίσματος, επειδή είναι υπέρβαροι. .
  • Ιράν: Αίτημα από την πλοιοκτήτρια του Stena Impero να επισκεφθεί το πλήρωμα. Η Stena Bulk, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του υπό βρετανική σημαία δεξαμενόπλοιου που συνελήφθη από το Ιράν, ανακοίνωσε σήμερα ότι ετοιμάζεται να υποβάλει επίσημο αίτημα για να επισκεφθούν εκπρόσωποί της τα 23 μέλη του πληρώματος. .
  • Ερντογάν για επέτειο Αττίλα: Δε θα διστάσουμε να ξαναεισβάλλουμε στην Κύπρο. «Αν απειληθεί η ασφάλεια των Τουρκοκυπρίων κανείς να μην αμφιβάλλει πως θα κάνουμε τα ίδια βήματα όπως πριν 45 χρόνια» δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. .
Πολιτική
  • Γεννηματά σε Μητσοτάκη: Όλο και πιο πολύ μοιάζετε με τον Τσίπρα. Αόριστες, ατεκμηρίωτες και γενικόλογες, που συντηρούν την ίδια την προεκλογική ρητορική χαρακτήρισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ασκώντας παράλληλα αυστηρή κριτική εφ' όλης της ύλης και δίνοντας το στίγμα της αντιπολίτευσης που θα ασκήσει το ΚΙΝΑΛ. .
  • Τσίπρας: Η πρώτη Βουλή χωρίς μνημόνια και νεοναζί. «Η νέα Βουλή έχει δυο σημαντικές αλλαγές», είπε εισαγωγικά στην ομιλία του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την έναρξη της τριήμερης κοινοβουλευτικής διαδικασίας. .
  • Αυτά είναι τα 5 εμβληματικά έργα που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης. Εμβληματικά κτίρια, συγκροτήματα αλλά και ολόκληρες γειτονιές στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης προβλέπεται να αλλάξουν όψη σύμφωνα με το σχέδιο που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. .
  • Μητσοτάκης: Άμεση μείωση 22% σε ΕΝΦΙΑ. Ψήφο σε Έλληνες εξωτερικού (video). Σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης .
  • Δένδιας: Δεν θα αποδεχτούμε ποτέ τις συνέπειες τουρκικής εισβολής σε Κύπρο. «Η Ελλάδα δεν αποδέχεται και ουδέποτε πρόκειται να αποδεχθεί τις συνέπειες της τουρκικής εισβολής» τόνισε με δήλωσή του ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας για την 45η επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. .
Οικονομία
  • Αυτές είναι οι φοροαπαλλαγές και διευκολύνσεις που εξήγγειλε ο Μητσοτάκης. Γενναίες φοροαπαλλαγές για επιχειρήσεις και νοικοκυριά καθώς επίσης και διευκολύνσεις για την ελάφρυνση όσων έχουν χρέη περιλαμβάνουν οι εξαγγελίες Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησής του. .
  • Χατζηδάκης σε ΣΚΑΪ: Θα παρουσιάσουμε πολυπαραγονικό σχέδιο σωτηρίας της ΔΕΗ. Σημείωσε πάντως πως θα χρειαστούν μήνες για την εφαρμογή του σχεδίου. .
  • ΑΑΔΕ :Ζήτα συνεργασία από Airbnb για να βρει μη δηλωμένα στο μητρώο ακίνητα. Εφόσον διασταυρωθούν τα στοιχειά και εξακριβωθούν οι υπόχρεοι, θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο τουλάχιστον 5 χιλιάδες ευρώ έκαστος. .
  • Πέτσας στον ΣΚΑΪ : Μείωση ΕΝΦΙΑ σε 2 φάσεις - Πάταξη της υπερφορολόγησης. Σύμφωνα με τον κο Πέτσα, η κυβέρνηση έχει ετοιμάσει νομοσχέδια από τότε που ήταν αντιπολίτευση. .
  • Ο οίκος Fitch υποβάθμισε το αξιόχρεο των τουρκικών τραπεζών. O οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch υποβάθμισε το μακροπρόθεσμο αξιόχρεο σε ξένο νόμισμα 12 τουρκικών τραπεζών που ανήκουν σε ξένους και των θυγατρικών τους καθώς και δύο κρατικών αναπτυξιακών τραπεζών, των Turkiye Ihracat Kredi Bankasi A.S. (Turk Eximbank) και Turkiye Kalkinma Bankasi A.S. (TKYB). .
Αθλητισμός
  • Ο Μανωλάς χορεύει τους παίχτες της Νάπολι... συρτάκι. Ο Κώστας Μανωλάς ανήκει πλέον στην Νάπολι και τους χορεύει συρτάκι. .
  • Κοντά σε συμφωνία με Τζον Φαν Σιπ για την Εθνική η ΕΠΟ. Άλλωστε, η ΕΠΟ, το διάστημα της αναζήτησης ενός αντικαταστάτη του Αναστασιάδη είχε ασχολήθηκε αρκετά με περιπτώσεις Ολλανδών τεχνικών μετά από επαφές με Γερμανούς και Πορτογάλους. .
  • Οριστικό: Κατέθεσε συμμετοχή σε Α2 και Κύπελλο ο Ολυμπιακός. Τη διαδικασία για να αγωνιστεί την προσεχή σεζόν στην Α2 και στο Κύπελλο Ελλάδας κίνησε ο Ολυμπιακός. .
  • Πρώτη συνεδρίαση της ομάδας εργασίας για τον Βοτανικό. Με την παρουσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και του Προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο. Δημήτρη Γιαννακόπουλου πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση της ομάδας εργασίας για τον Βοτανικό .
Συμφωνία ΠΑΟΚ με Κοεντράο. Τη σπουδαία μεταγραφή του Φάμπιο Κοεντράο ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο ΠΑΟΚ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου