Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019

Κτηματολόγιο και Θεόδωρος Λίβανος - Μία κίνηση που αξίζουν πολλά συγχαρητήρια

Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2019


Έχεις κτηματική περιουσία στην Ελλάδα;  ΄Όπως σπίτι, διαμέρισμα, χωράφια…  Πρέπει να τα δηλώσεις αλλιώς… σύμφωνα με το νόμο θα τα πάρει το κράτος!

Νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά με το θέμα αυτό και το συντομότερο δυνατόν.
Τι χρειάζεται;  Χμμμμμ…

Πρώτα-πρώτα ΑΦΜ.  Δηλαδή αριθμός Φορολογικού Μητρώου.  Μη ξεχνάτε το ΕΝΦΙΑ
Δεύτερον, συμβόλαιο της ακίνητης περιουσίας που έχεις.  Και εάν δεν έχεις «καθαρό» τίτλο ιδιοκτησίας (δεν υπάρχουν συμβόλαια) μπορείς να προσκομίσεις άλλα ντοκουμέντα ακόμα και βεβαίωση από δύο μάρτυρες που γνωρίζουν.
Ε λοιπόν αφού συγκεντρώσεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά τότε πας στον πολιτικό μηχανικό και υποβάλεις τα χαρτιά.  Για κάθε ακίνητο το παράβολο είναι 35 ευρώ συν το ποσό για τον άνθρωπο που κατέθεσε τα χαρτιά.
Την περασμένη εβδομάδα με τη βοήθεια ενός νέου ειδικού για αυτή τη δουλειά, του Θεόδωρου Λίβανου, με καταγωγή από το Σιμόπουλο, Ηλείας και με γραφεία στο Σιμόπουλο και την Πάτρα, υπέβαλα τα χαρτιά και πήρα και την απόδειξη από το γιό του συμμαθητή μου κ. Ηλία Λίβανου που είναι στην εφορία της Πάτρας.  

Συνάντησα τον Ηλία μετά από πολλά χρόνια και «γυρίσαμε» το ρολόϊ πίσω!

Για πληροφορίες και για να καταθέσετε τα δικαιολογητικά στο κτηματολόγιο επικοινωνήστε με τον μηχανικό Θεόδωρο Λίβανο τηλέφωνο: 011-30-26-10-34-04-44, κινητό: 011-30-69-76-72-31-28 και e-mail: theolivanos@hotmail.com


Η σύζυγος του κ. Ηλία Λίβανου και μητέρα του Θόδωρου έκανε μία πολύ σπουδαία προσπάθεια από αυτές που σώζουν ζωές.   Μία κίνηση με σπουδαίο, ανθρώπινο λόγο.  Τέτοιου είδους κινήσεις αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.  Διαβάστε παρά κάτω.

Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου