Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Κτηματολόγιο και Θεόδωρος Λίβανος - Μία κίνηση που αξίζουν πολλά συγχαρητήρια

Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2019


Έχεις κτηματική περιουσία στην Ελλάδα;  ΄Όπως σπίτι, διαμέρισμα, χωράφια…  Πρέπει να τα δηλώσεις αλλιώς… σύμφωνα με το νόμο θα τα πάρει το κράτος!

Νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά με το θέμα αυτό και το συντομότερο δυνατόν.
Τι χρειάζεται;  Χμμμμμ…

Πρώτα-πρώτα ΑΦΜ.  Δηλαδή αριθμός Φορολογικού Μητρώου.  Μη ξεχνάτε το ΕΝΦΙΑ
Δεύτερον, συμβόλαιο της ακίνητης περιουσίας που έχεις.  Και εάν δεν έχεις «καθαρό» τίτλο ιδιοκτησίας (δεν υπάρχουν συμβόλαια) μπορείς να προσκομίσεις άλλα ντοκουμέντα ακόμα και βεβαίωση από δύο μάρτυρες που γνωρίζουν.
Ε λοιπόν αφού συγκεντρώσεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά τότε πας στον πολιτικό μηχανικό και υποβάλεις τα χαρτιά.  Για κάθε ακίνητο το παράβολο είναι 35 ευρώ συν το ποσό για τον άνθρωπο που κατέθεσε τα χαρτιά.
Την περασμένη εβδομάδα με τη βοήθεια ενός νέου ειδικού για αυτή τη δουλειά, του Θεόδωρου Λίβανου, με καταγωγή από το Σιμόπουλο, Ηλείας και με γραφεία στο Σιμόπουλο και την Πάτρα, υπέβαλα τα χαρτιά και πήρα και την απόδειξη από το γιό του συμμαθητή μου κ. Ηλία Λίβανου που είναι στην εφορία της Πάτρας.  

Συνάντησα τον Ηλία μετά από πολλά χρόνια και «γυρίσαμε» το ρολόϊ πίσω!

Για πληροφορίες και για να καταθέσετε τα δικαιολογητικά στο κτηματολόγιο επικοινωνήστε με τον μηχανικό Θεόδωρο Λίβανο τηλέφωνο: 011-30-26-10-34-04-44, κινητό: 011-30-69-76-72-31-28 και e-mail: theolivanos@hotmail.com


Η σύζυγος του κ. Ηλία Λίβανου και μητέρα του Θόδωρου έκανε μία πολύ σπουδαία προσπάθεια από αυτές που σώζουν ζωές.   Μία κίνηση με σπουδαίο, ανθρώπινο λόγο.  Τέτοιου είδους κινήσεις αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.  Διαβάστε παρά κάτω.

Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου