Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019

Κτηματολόγιο και Θεόδωρος Λίβανος - Μία κίνηση που αξίζουν πολλά συγχαρητήρια

Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2019


Έχεις κτηματική περιουσία στην Ελλάδα;  ΄Όπως σπίτι, διαμέρισμα, χωράφια…  Πρέπει να τα δηλώσεις αλλιώς… σύμφωνα με το νόμο θα τα πάρει το κράτος!

Νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά με το θέμα αυτό και το συντομότερο δυνατόν.
Τι χρειάζεται;  Χμμμμμ…

Πρώτα-πρώτα ΑΦΜ.  Δηλαδή αριθμός Φορολογικού Μητρώου.  Μη ξεχνάτε το ΕΝΦΙΑ
Δεύτερον, συμβόλαιο της ακίνητης περιουσίας που έχεις.  Και εάν δεν έχεις «καθαρό» τίτλο ιδιοκτησίας (δεν υπάρχουν συμβόλαια) μπορείς να προσκομίσεις άλλα ντοκουμέντα ακόμα και βεβαίωση από δύο μάρτυρες που γνωρίζουν.
Ε λοιπόν αφού συγκεντρώσεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά τότε πας στον πολιτικό μηχανικό και υποβάλεις τα χαρτιά.  Για κάθε ακίνητο το παράβολο είναι 35 ευρώ συν το ποσό για τον άνθρωπο που κατέθεσε τα χαρτιά.
Την περασμένη εβδομάδα με τη βοήθεια ενός νέου ειδικού για αυτή τη δουλειά, του Θεόδωρου Λίβανου, με καταγωγή από το Σιμόπουλο, Ηλείας και με γραφεία στο Σιμόπουλο και την Πάτρα, υπέβαλα τα χαρτιά και πήρα και την απόδειξη από το γιό του συμμαθητή μου κ. Ηλία Λίβανου που είναι στην εφορία της Πάτρας.  

Συνάντησα τον Ηλία μετά από πολλά χρόνια και «γυρίσαμε» το ρολόϊ πίσω!

Για πληροφορίες και για να καταθέσετε τα δικαιολογητικά στο κτηματολόγιο επικοινωνήστε με τον μηχανικό Θεόδωρο Λίβανο τηλέφωνο: 011-30-26-10-34-04-44, κινητό: 011-30-69-76-72-31-28 και e-mail: theolivanos@hotmail.com


Η σύζυγος του κ. Ηλία Λίβανου και μητέρα του Θόδωρου έκανε μία πολύ σπουδαία προσπάθεια από αυτές που σώζουν ζωές.   Μία κίνηση με σπουδαίο, ανθρώπινο λόγο.  Τέτοιου είδους κινήσεις αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.  Διαβάστε παρά κάτω.

Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου