Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019

Επισκέψεις του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια σε Βρυξέλλες και ΗΠΑ
Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2019


Ο υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Δένδιας. Φωτογραφία: Ευρωκίνηση/Γιώργος Κονταρίνης.

ΑΘΗΝΑ. Στις Ηνωμένες Πολιτείες μεταβαίνει ο υπουργός των Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, όπου την Τετάρτη θα έχει συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του, Μάικ Πομπέο.
Το ταξίδι του κ. Δένδια στις ΗΠΑ, λίγες μόνο ημέρες πριν την ανάληψη καθηκόντων δείχνει τη σημασία που δίνει η νέα κυβέρνηση στις διμερείς σχέσεις με την Ουάσιγκτον.
Προτού μεταβεί στην αμερικανική πρωτεύουσα, ο κ. Δένδιας θα βρεθεί τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων αναμένεται να συζητηθούν οι παράνομες τουρκικές ενέργειες στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και η λήψη μέτρων έναντι της Τουρκίας.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου