Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019

Επισκέψεις του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια σε Βρυξέλλες και ΗΠΑ
Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2019


Ο υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Δένδιας. Φωτογραφία: Ευρωκίνηση/Γιώργος Κονταρίνης.

ΑΘΗΝΑ. Στις Ηνωμένες Πολιτείες μεταβαίνει ο υπουργός των Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, όπου την Τετάρτη θα έχει συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του, Μάικ Πομπέο.
Το ταξίδι του κ. Δένδια στις ΗΠΑ, λίγες μόνο ημέρες πριν την ανάληψη καθηκόντων δείχνει τη σημασία που δίνει η νέα κυβέρνηση στις διμερείς σχέσεις με την Ουάσιγκτον.
Προτού μεταβεί στην αμερικανική πρωτεύουσα, ο κ. Δένδιας θα βρεθεί τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων αναμένεται να συζητηθούν οι παράνομες τουρκικές ενέργειες στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και η λήψη μέτρων έναντι της Τουρκίας.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου