Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again.

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Νέος Υφυπουργός Αμυνας των ΗΠΑ ο ομογενής Μάικλ Κράτσιος


 Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2020
Ο ομογενής Μιχαήλ Κράτσιος (Michael Kratsios). Φωτογραφία: Official White House Photo by Keegan Barber
Ειδικότερα, ο κ. Κράτσιος πρόκειται να επιβλέπει τον Οργανισμό Αμυνας Πυραύλων, τον Οργανισμό Προχωρημένων Ερευνητικών Εργων Αμυνας (DARPA), τη Μονάδα Καινοτομίας Αμυνας, τον Οργανισμό Διαστημικής Ανάπτυξης και την επιχείρηση DoD Laboratory.
Οπως προαναφέρθηκε, ο 34χρονος ομογενής κατείχε ήδη υψηλόβαθμη θέση στην αμερικανική κυβέρνηση, καθώς ήταν ο κορυφαίος σύμβουλος της πολιτικής για την Τεχνολογία του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
«Το Πεντάγωνο αναζήτησε κάποιον με εμπειρία στον εντοπισμό και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και σε στενή συνεργασία με ένα ευρύ φάσμα συνεργατών της βιομηχανίας. Πιστεύουμε ότι ο Μάικλ είναι το σωστό άτομο γι’ αυτήν τη δουλειά» δήλωσε, με αφορμή την τοποθέτηση του Κράτσιου, ο υπουργός Αμυνας, Μαρκ Εσπερ.
Ποιος είναι ο Μιχαήλ Κράτσιος
Ο Μιχαήλ Ιωάννης Κοτσακάς Κράτσιος (Michael John Kotsakas Kratsios, γεννημένος στις 7 Νοεμβρίου 1986, αποφοίτησε από το Richland North East High School στην Κολούμπια της Νότιας Καρολίνας το 2004 και από το Πανεπιστήμιο του Πρίνστον το 2008 με πτυχίο Πολιτικών Επιστημών και πιστοποιητικό Ελληνικών Σπουδών. Ηταν επισκέπτης μελετητής στο Πανεπιστήμιο Tsinghua του Πεκίνου.
Ενώ φοιτούσε ακόμη στο Κολέγιο, ο Κράτσιος ήταν ασκούμενος υπάλληλος του γερουσιαστή Lindsey Graham και αρχισυντάκτης και πρόεδρος του Business Today. Μετά από το Πρίνστον εργάστηκε στην Barclays Capital και στο Lyford Group International και αργότερα διετέλεσε Chief Financial Officer της Clarium Capital Management.
Πριν τη συμμετοχή του στην διοικητική ομάδα του Ντόναλντ Τραμπ ως αναπληρωτής βοηθός του Προέδρου, ο Κράτσιος ήταν διευθυντής στο Thiel Capital και υπηρέτησε ως Διευθυντής Προσωπικού του επιχειρηματία Πίτερ Τάιελ (Peter Thiel).
Στον Λευκό Οίκο υποστήριξε την προώθηση των νέων τεχνολογιών στις ΗΠΑ. Υπό την ηγεσία του, ο Λευκός Οίκος φιλοξένησε την Σύνοδο Κορυφής της Αμερικανικής Ηγεσίας στις Νέες Τεχνολογίες κατά τη διάρκεια της Τεχνολογικής Εβδομάδας της Διοίκησης τον Ιούνιο του 2017.
Το Σεπτέμβριο του 2017 ο Κράτσιος ήταν επικεφαλής της αμερικανικής αντιπροσωπείας στην υπουργική σύνοδο των G7 στο Τορίνο της Ιταλίας και τον Αύγουστο του 2018 στην Ψηφιακή Οικονομική Υπουργική Σύνοδο των G20 στην Αργεντινή.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου