Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020

O κορωνοϊός χτυπά και τους δημοσιογράφους


Τετάρτη, 18 Μαρτίου, 2020(AP Photo/J. Scott Applewhite)
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. («ΑΡ»). Εξι άνθρωποι στο «CBS News» βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, συμπεριλαμβανομένου ενός ανταποκριτή τους στη Ρώμη.
Τα ΜΜΕ αγωνίζονται και αυτά με την πανδημία καθώς είναι επιφορτισμένα με την περιγραφή της.
Πέντε εργαζόμενοι με το ιό βρέθηκαν στα γραφεία Νέας Υόρκης του «CBS», με αποτέλεσμα να διαταχθούν οι περισσότεροι δημοσιογράφοι να μείνουν μακριά.
«Ο καθένας εργάζεται από απόσταση, εκτός αν του ζητηθεί ειδικά να έρθει» δήλωσε η πρόεδρος του «CBS News», Σούζαν Ζιρίνσκι (Susan Ζirinsky) ανέφερε σε ένα μήνυμα προς το προσωπικό της.
Το «ABC News» ανέφερε ότι ένας δημοσιογράφος που εργαζόταν με την ομάδα κάλυψης του ξεσπάσματος στο Σιάτλ βρέθηκε θετικός. Ηταν μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας στο Λος Αντζελες και τέθηκε σε καραντίνα από την περασμένη εβδομάδα, ενώ παρουσιάζει ήπια συμπτώματα.
Ολη η ομάδα κάλυψης του Σιάτλ τέθηκε σε καραντίνα και έκλεισε το γραφείο στο Λος Αντζελες για λεπτομερή απολύμανση.
Στο μεταξύ, στο «NBC» ένας εργαζόμενος στην εκπομπή «Today» βρέθηκε θετικός με αποτέλεσμα οι παρουσιαστές Craig Melvin και Al Roker και άλλοι που ήρθαν σε επαφή μαζί τους να μείνουν σπίτια τους.
Ο άσπρος καναπές του «Outnumbered στο Fox News συνήθως φιλοξενεί τέσσερις γυναίκες και έναν άνδρα, αλλά την Δευτέρα ήταν μόνο ο Harris Faulkner και η Melissa Francis. Οι άλλοι προσκεκλημένοι Δρ Nicole Saphier, David Webb και Jessica Tarlov, βρισκόντουσαν σε διαφορετικά στούντιο.
Ο Seth Doane, ανταποκριτής του «CBS News» που ζει στη Ρώμη αποκάλυψε ότι ήταν ένας από αυτούς που βρέθηκαν θετικοί.
Η Ιταλία είναι μία από τις πιο σκληρά χτυπημένες από τον ιό χώρες.
Associated Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου