Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Ισραηλινά μέσα: Κανονικά το Αγιο Φως στην Ελλάδα

Τρίτη, 31 Μαρτίου, 2020

Το Άγιο Φως θα φτάσει κανονικά στην Ελλάδα και στις υπόλοιπες ορθόδοξες χώρες παρά τα δρακόντεια μέτρα κατά του κοροναϊού, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Jerusalem Post.

Ισραηλινά μέσα: Κανονικά το Αγιο Φως στην Ελλάδα | tovima.gr
Το Άγιο Φως θα φτάσει κανονικά στην Ελλάδα και στις υπόλοιπες ορθόδοξες χώρες παρά τα δρακόντεια μέτρα κατά του κοροναϊού, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Jerusalem Post, επικαλούμενη πηγές του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ.

Θα πραγματοποιηθεί η πτήση

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Ισραήλ φέρεται να είναι διατεθειμένο να δεχθεί τις ειδικές πτήσεις από την Ελλάδα και τα ορθόδοξα κράτη που διεξάγονται κάθε χρόνια για να μεταφερθεί στο Άγιο Φως.

«Ο ακριβής τρόπος του εγχειρήματος δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί δήλωσε η πηγή του υπουργείου Εξωτερικών, επειδή το υπουργείο Υγείας μπορεί να θέσει περισσότερους περιορισμούς λόγω του κοροναϊού, αλλά έχουν ήδη οργανωθεί πτήσεις για να φέρουν το φως στη Ρωσία, την Ουκρανία και την Ελλάδα» αναφέρει χαρακτηριστικά η Jerusalem Post.

Κανονικά η τελετή στον Πανάγιο Τάφο

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η τελετή θα γίνει κανονικά στον Πανάγιο Τάφο παρουσία 10 το πολύ 15 εκπροσώπων των χριστιανικών εκκλησιών και στη συνέχεια το Άγιο Φως θα μεταφερθεί στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, όπου θα δοθεί στις αντιπροσωπείες των χριστιανών, που όμως δεν πρόκειται να επιβιβαστούν στο έδαφος του Ισραήλ καθώς διατηρείται η καραντίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου