Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Αναστολή πτήσεων από και προς Ολλανδία και Γερμανία

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Προσωρινή απαγόρευση πτήσεων από την Ολλανδία και την Γερμανία προς την Ελλάδα και αντίστροφα ανακοινώθηκε με την 5η κατά σειρά ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού. 
airport-coronavirusΣτην ανακοίνωση αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι «από την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 και ώρα 06:00 το πρωί έως την Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου 2020 και ώρα 06:00 το πρωί, αναστέλλονται όλες οι πτήσεις, μεταφοράς επιβατών, από και προς τα αεροδρόμια των εν λόγω χωρών».
Όσον αφορά τη Γερμανία, επισημαίνεται ότι «θα επιτρέπονται μόνο οι πτήσεις προς το Αεροδρόμιο της Αθήνας "Ελευθέριος Βενιζέλος"».
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
Με την 5η κατά σειρά ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ)  για λόγους πρόληψης της εξάπλωσης του COVID-19, ανακοινώνεται η προσωρινή απαγόρευση πτήσεων από την Ολλανδία και την Γερμανία προς την Ελλάδα και αντίστροφα.
Συγκεκριμένα από την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 και ώρα 06:00 το πρωί έως την Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου 2020 και ώρα 06:00 το πρωί, αναστέλλονται όλες οι πτήσεις, μεταφοράς επιβατών, από και προς τα αεροδρόμια των εν λόγω χωρών. Ειδικά όσον αφορά την  Γερμανία επιτρέπονται μόνο οι πτήσεις προς το Αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Όπως και με τις προηγούμενες ΝΟΤΑΜS που εξέδωσε η ΥΠΑ, από την προσωρινή αναστολή πτήσεων εξαιρούνται οι πτήσεις μεταφοράς  εμπορευμάτων (cargo), οι υγειονομικού ενδιαφέροντος (sanitary), οι ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος (humanitarian), οι πτήσεις επιστροφή αεροσκάφους μόνο με το πλήρωμά του (ferry flights), οι κρατικές πτήσεις (state), οι πτήσεις που αναφέρουν ότι ευρίσκονται σε επικίνδυνη κατάσταση  (emergency), οι στρατιωτικές πτήσεις (military), οι πτήσεις της Frontex, οι ανεφοδιασμού, οι πτήσεις υποστήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας της χώρας μας και οι πτήσεις επαναπατρισμού Ελλήνων Πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου