Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020

People need help. Σας παρακαλώ βοηθήστε

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες,

Τις τελευταίες ημέρες έχει έρθει στην προσοχή μου ότι αρκετοί ομογενείς, κατά το πλείστων ενήλικες και ασθενείς με βαριές και χρόνιες ασθένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα να πάνε στο φαρμακείο να πάρουν τα φάρμακά τους και στα καταστήματα τροφίμων να πάρουν τα απαραίτητα τρόφιμα.
Βοηθήσαμε αρκετούς και πάντα είμαστε διαθέσιμοι.

Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας σαν άνθρωποι και να βοηθήσουμε εφόσον πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα προφύλαξης.
 
Σας παρακαλώ, εάν γνωρίζεται τέτοιες περιπτώσεις βοηθήστε εάν μπορείτε.  Εάν δεν μπορείτε, στείλτε μας μήνυμα να κινητοποιήσουμε ανθρώπους να βοηθήσουν, e-mail: vaskafka@aol.com, η τηλεφώνημα ή text: 978-835-1455.

Περιττό να σας πω ότι αυτά θα γίνουν με κάθε εχεμύθεια.

Σας ευχαριστώ

Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος
Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου