Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Τέσσερα θύματα θρηνεί η Ομογένεια από τον κορωνοϊό




«Εθνικός Κήρυξ»


Φωτ αρχείου: Ιατρικό προσωπικό έξω από την αίθουσα επειγόντων περιστατικών στο Πρεσβυτεριανό Νοσοκομείο του Νοτίου Μανχάταν. (AP Photo/Mary Altaffer)
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τέσσερις απώλειες από τον κορωνοϊό μετράει πλέον η Ομογένεια. Μετά τον Γιώργο Ποσσά και τον Αβραάμ Καλτσά, πρώην πρόεδρο των Δραμινών, πλέον θρηνεί και η κρητική οικογένεια όπου μέσα σε 24 ώρες έχασε δύο μέλη της.
Τον 59χρονο Ανδρέα Κουτσουδάκη, την Παρασκευή το πρωί και τα ξημερώματα του Σαββάτου τον 70χρονο Στέλιο Βολικάκη, από τις Φονές Αποκορώνου.
Το κρητικό γλέντι στο Στάτεν Αϊλαντ στις 7 Μαρτίου όπως φαίνεται απέβη μοιραίο, καθώς οι περισσότεροι που παραβρέθηκαν εκείνη τη βραδιά στο χορό κόλλησαν τον ιό. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα κρούσματα ξεπερνούν τα 40.
Κάποιοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ενώ πολλοί βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους. Οι σύζυγοι και των δύο ανδρών, Βαρβάρα Κουτσουδάκη και Ευγενία Βολικάκη προσβλήθηκαν και αυτές τον ιό, με πιο ήπια συμπτώματα.
Η οικογένεια της Κρήτης θρηνεί, ενώ έχουν ξεκινήσει διαδικασίες στήριξής τους με οικονομική βοήθεια μέσω του gofundme.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου