Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020

Τέσσερα θύματα θρηνεί η Ομογένεια από τον κορωνοϊό
«Εθνικός Κήρυξ»


Φωτ αρχείου: Ιατρικό προσωπικό έξω από την αίθουσα επειγόντων περιστατικών στο Πρεσβυτεριανό Νοσοκομείο του Νοτίου Μανχάταν. (AP Photo/Mary Altaffer)
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τέσσερις απώλειες από τον κορωνοϊό μετράει πλέον η Ομογένεια. Μετά τον Γιώργο Ποσσά και τον Αβραάμ Καλτσά, πρώην πρόεδρο των Δραμινών, πλέον θρηνεί και η κρητική οικογένεια όπου μέσα σε 24 ώρες έχασε δύο μέλη της.
Τον 59χρονο Ανδρέα Κουτσουδάκη, την Παρασκευή το πρωί και τα ξημερώματα του Σαββάτου τον 70χρονο Στέλιο Βολικάκη, από τις Φονές Αποκορώνου.
Το κρητικό γλέντι στο Στάτεν Αϊλαντ στις 7 Μαρτίου όπως φαίνεται απέβη μοιραίο, καθώς οι περισσότεροι που παραβρέθηκαν εκείνη τη βραδιά στο χορό κόλλησαν τον ιό. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα κρούσματα ξεπερνούν τα 40.
Κάποιοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ενώ πολλοί βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους. Οι σύζυγοι και των δύο ανδρών, Βαρβάρα Κουτσουδάκη και Ευγενία Βολικάκη προσβλήθηκαν και αυτές τον ιό, με πιο ήπια συμπτώματα.
Η οικογένεια της Κρήτης θρηνεί, ενώ έχουν ξεκινήσει διαδικασίες στήριξής τους με οικονομική βοήθεια μέσω του gofundme.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου