Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020

Κίνδυνος «θάνατος» και στη Μασσαχουσέττη, 89 νεκροί, 6,620 θετικοί στον κορωνοϊόΠαρ’ ότι ο περισσότερος κόσμος είναι κλεισμένος μέσα ο κορωνοϊός κάνει τη δουλειά του και στη Μασσαχουσέττη.
Σήμερα, 13 άτομα πέθαναν σε ένα μόνο ίδρυμα για ηλικιωμένους ενώ 11 άλλα άτομα πέθαναν τις δύο τελευταίες ημέρες στο Νοσοκομείο των Βετεράνων V.A. Hospital με αποτέλεσμα να επέμβει το Υπουργείο Υγείας της Πολιτείας για να βάλλει τα πράγματα στη θέση τους, εάν αυτό μπορεί να γίνει.

Ο φόβος έχει επηρεάσει το κόσμο και όλο και ποιο πολλοί φοράν μάσκες, γάντια και άλλα προστατευτικά μέσα.
Ο κυβερνήτης της Μασσαχουσέττης σε ανακοίνωση τύπου καλεί το κόσμο να παρατείνει τον «κατ’ οίκο» περιορισμό μέχρι της 4ης Μαΐου!

Εν το μεταξύ τα καταστήματα και εταιρείες παραμένουν κλειστά και πολύ κόσμος σκέπτεται πως θα πληρώσει τα έξοδά του.  Όσοι ζούσαν με  «μεροδούλι-μεροφάϊ είναι σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση και υπάρχει φόβος μήπως αυτό το πρόβλημα μεγαλώσει περισσότερο και έχουμε άλλα παρατράγουδα.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η αστυνομία και γενικά οι αρχές είναι σε επιφυλακή για να προλάβουν τυχόν δολιοφθορών και ληστειών.

Η Σύνταξη  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου