Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

Σας ευχόμαστε το Νέο Έτος να είναι γεμάτο από Χαρά, Υγεία, Προκοπή και ΕΙΡΗΝΗ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020

Κίνδυνος «θάνατος» και στη Μασσαχουσέττη, 89 νεκροί, 6,620 θετικοί στον κορωνοϊόΠαρ’ ότι ο περισσότερος κόσμος είναι κλεισμένος μέσα ο κορωνοϊός κάνει τη δουλειά του και στη Μασσαχουσέττη.
Σήμερα, 13 άτομα πέθαναν σε ένα μόνο ίδρυμα για ηλικιωμένους ενώ 11 άλλα άτομα πέθαναν τις δύο τελευταίες ημέρες στο Νοσοκομείο των Βετεράνων V.A. Hospital με αποτέλεσμα να επέμβει το Υπουργείο Υγείας της Πολιτείας για να βάλλει τα πράγματα στη θέση τους, εάν αυτό μπορεί να γίνει.

Ο φόβος έχει επηρεάσει το κόσμο και όλο και ποιο πολλοί φοράν μάσκες, γάντια και άλλα προστατευτικά μέσα.
Ο κυβερνήτης της Μασσαχουσέττης σε ανακοίνωση τύπου καλεί το κόσμο να παρατείνει τον «κατ’ οίκο» περιορισμό μέχρι της 4ης Μαΐου!

Εν το μεταξύ τα καταστήματα και εταιρείες παραμένουν κλειστά και πολύ κόσμος σκέπτεται πως θα πληρώσει τα έξοδά του.  Όσοι ζούσαν με  «μεροδούλι-μεροφάϊ είναι σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση και υπάρχει φόβος μήπως αυτό το πρόβλημα μεγαλώσει περισσότερο και έχουμε άλλα παρατράγουδα.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η αστυνομία και γενικά οι αρχές είναι σε επιφυλακή για να προλάβουν τυχόν δολιοφθορών και ληστειών.

Η Σύνταξη  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου