Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020

Ο Μιχάλης Δουκάκης στο νοσοκομείο με πνευμονία
Φωτογραφία αρχείου Εθνικός Κήρυκας/Θεόδωρος Καλμούκος
ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης και πρώην υποψήφιος για την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών Μιχάλης Δουκάκης έχει εισαχθεί σε νοσοκομείο με πνευμονία. Τονίζεται ότι δεν έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, αλλά βακτηριακή πνευμονία.
Την είδηση δημοσίευσε η εφημερίδα «Boston Globe» της Βοστώνης. Συγκεκριμένα, ο κ. Δουκάκης, 86 ετών, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες της Καλιφόρνιας με βακτηριακή πνευμονία, σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στην «Globe» το βράδυ της Τρίτης 24 Μαρτίου ο γιος του, Τζον Δουκάκης, 61 ετών.
Οπως έχει γράψει στο παρελθόν ο «Εθνικός Κήρυκας», ο κ. Δουκάκης είναι καθηγητής Πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο Northeastern της Βοστώνης το πρώτο εξάμηνο κάθε ακαδημαϊκού έτους, ενώ στο δεύτερο εξάμηνο μεταβαίνει και διδάσκει στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας -University of California- και διαμένει σε οικία πλησίον του Πανεπιστημίου.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο γιος του στην «Globe», ο κ. Δουκάκης αισθάνθηκε αναπνευστική δυσκολία και συμπτώματα δύσπνοιας. Υποβλήθηκε δύο φορές σε εξετάσεις για τον κορωνοϊό Covid-19, αλλά και τις δύο φορές τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Εχει διαγνωσθεί με βακτηριακή πνευμονία.
Από όσο είναι σε θέση να γνωρίζει ο «Ε.Κ.» ο κ. Δουκάκης είναι σε εξαιρετική υγεία γενικώς, ενώ ο γιος του είπε ότι «η κατάστασή του τώρα βελτιώνεται συνεχώς, αλλά λόγω των προληπτικών μέτρων που λαμβάνει το νοσοκομείο για την πανδημία του κορωνοϊού δεν μπορεί να έχει επισκέψεις. Είναι απλώς λίγο στενοχωρημένος επειδή δεν έχει εφημερίδες να διαβάσει. Εχει την ‘New York Times’ από προχτές και την ξεφυλλίζει συνέχεια». Ελπίζεται ότι ο κ. Δουκάκης θα λάβει εξιτήριο τις επόμενες μέρες.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου