Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Ο Μιχάλης Δουκάκης στο νοσοκομείο με πνευμονία




Φωτογραφία αρχείου Εθνικός Κήρυκας/Θεόδωρος Καλμούκος
ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης και πρώην υποψήφιος για την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών Μιχάλης Δουκάκης έχει εισαχθεί σε νοσοκομείο με πνευμονία. Τονίζεται ότι δεν έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, αλλά βακτηριακή πνευμονία.
Την είδηση δημοσίευσε η εφημερίδα «Boston Globe» της Βοστώνης. Συγκεκριμένα, ο κ. Δουκάκης, 86 ετών, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες της Καλιφόρνιας με βακτηριακή πνευμονία, σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στην «Globe» το βράδυ της Τρίτης 24 Μαρτίου ο γιος του, Τζον Δουκάκης, 61 ετών.
Οπως έχει γράψει στο παρελθόν ο «Εθνικός Κήρυκας», ο κ. Δουκάκης είναι καθηγητής Πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο Northeastern της Βοστώνης το πρώτο εξάμηνο κάθε ακαδημαϊκού έτους, ενώ στο δεύτερο εξάμηνο μεταβαίνει και διδάσκει στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας -University of California- και διαμένει σε οικία πλησίον του Πανεπιστημίου.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο γιος του στην «Globe», ο κ. Δουκάκης αισθάνθηκε αναπνευστική δυσκολία και συμπτώματα δύσπνοιας. Υποβλήθηκε δύο φορές σε εξετάσεις για τον κορωνοϊό Covid-19, αλλά και τις δύο φορές τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Εχει διαγνωσθεί με βακτηριακή πνευμονία.
Από όσο είναι σε θέση να γνωρίζει ο «Ε.Κ.» ο κ. Δουκάκης είναι σε εξαιρετική υγεία γενικώς, ενώ ο γιος του είπε ότι «η κατάστασή του τώρα βελτιώνεται συνεχώς, αλλά λόγω των προληπτικών μέτρων που λαμβάνει το νοσοκομείο για την πανδημία του κορωνοϊού δεν μπορεί να έχει επισκέψεις. Είναι απλώς λίγο στενοχωρημένος επειδή δεν έχει εφημερίδες να διαβάσει. Εχει την ‘New York Times’ από προχτές και την ξεφυλλίζει συνέχεια». Ελπίζεται ότι ο κ. Δουκάκης θα λάβει εξιτήριο τις επόμενες μέρες.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου