Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης)

25 Μαρτίου, 2020


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φίλοι και Φίλες,
Στις δύσκολες ημέρες που περνάει η ανθρωπότητα με την εξάπλωση του κορωνοϊού πρέπει να υπακούσουμε στους ειδικούς και στις αρχές για να ανταπεξέλθουμε όσο το δυνατό λιγότερο λαβωμένοι. 
Έχουμε πληροφορηθεί για Έλληνες Ομογενείς της περιοχής μας που παλεύουν να αντιμετωπίσουν την ασθένεια και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουν και οι ευχές μας είναι μαζί τους.
Σήμερα, 25η Μαρτίου, με την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 όπου τιμούμε τους Ήρωες και τις Ηρωίδες αισθανόμαστε το χρέος να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να θυμηθούμε την ιστορία μας και την προσφορά του Ελληνισμού στην ανθρωπότητα.
Μετά από απόφαση που πήραμε στις 11 Μαρτίου, 2020 η παρέλαση της 26ης Απριλίου στη Βοστώνη δεν θα γίνει όπως δεν θα γίνουν και οι εκδηλώσεις μας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα το βάλουμε κάτω σαν άνθρωποι, σαν Έλληνες και Ελληνίδες.  Μόλις περάσει η δύσκολη κατάσταση θα συναντηθούμε για να συντονίσουμε τους στόχους μας για το μέλλον, που πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί.

Σας ευχόμαστε πάντα ΥΓΕΙΑ και ΠΡΟΚΟΠΗ.
Ζήτω το 1821 – Ζήτω ο Ελληνισμός

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, (Βοστώνης).


Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος                     Όλγα Φώτου, Γραμματέας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου