Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης)

25 Μαρτίου, 2020


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φίλοι και Φίλες,
Στις δύσκολες ημέρες που περνάει η ανθρωπότητα με την εξάπλωση του κορωνοϊού πρέπει να υπακούσουμε στους ειδικούς και στις αρχές για να ανταπεξέλθουμε όσο το δυνατό λιγότερο λαβωμένοι. 
Έχουμε πληροφορηθεί για Έλληνες Ομογενείς της περιοχής μας που παλεύουν να αντιμετωπίσουν την ασθένεια και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουν και οι ευχές μας είναι μαζί τους.
Σήμερα, 25η Μαρτίου, με την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 όπου τιμούμε τους Ήρωες και τις Ηρωίδες αισθανόμαστε το χρέος να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να θυμηθούμε την ιστορία μας και την προσφορά του Ελληνισμού στην ανθρωπότητα.
Μετά από απόφαση που πήραμε στις 11 Μαρτίου, 2020 η παρέλαση της 26ης Απριλίου στη Βοστώνη δεν θα γίνει όπως δεν θα γίνουν και οι εκδηλώσεις μας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα το βάλουμε κάτω σαν άνθρωποι, σαν Έλληνες και Ελληνίδες.  Μόλις περάσει η δύσκολη κατάσταση θα συναντηθούμε για να συντονίσουμε τους στόχους μας για το μέλλον, που πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί.

Σας ευχόμαστε πάντα ΥΓΕΙΑ και ΠΡΟΚΟΠΗ.
Ζήτω το 1821 – Ζήτω ο Ελληνισμός

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, (Βοστώνης).


Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος                     Όλγα Φώτου, Γραμματέας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου