Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com


ΚΤΥΠΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα είναι εδώ και μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Ο υπολογιστής μας δείχνει ότι μέχρι αυτή τη στιγμή το paneliakos.com έχει 45,610 άρθρα και 1,704,827 αναγνώστες από όλο τον κόσμο.

Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020

Δεκάδες νοσηλευτές θετικοί στον κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Βοστώνης.

Πέμπτη, 26 Μαρτίου, 2020

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του paneliakos.com δεκάδες είναι οι περιπτώσεις νοσηλευτών που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό στη Βοστώνη, πάνω από 100.  
Μέχρι τώρα ένα μεγάλο ποσοστό βρίσκεται στο Brigham and Women's Hospital με τουλάχιστον 45 υπαλλήλους ενώ στο Γενικό Νοσοκομείο, Mass General, τουλάχιστον 41 άτομα του νοσηλευτικού προσωπικού βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Τα Νοσοκομεία λένε ότι κανένας από αυτούς δεν προσβλήθηκε στην εργασία του! Δεν είναι πλέον μυστικό ότι το νοσηλευτικό προσωπικό δεν είχε μάσκες ιδιαίτερα τις πρώτες ημέρες και χρησιμοποιούσαν την ίδια μάσκα για ημέρες!

Στο Boston Medical Center τουλάχιστον 15 άτομα του υπαλληλικού δυναμικού βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό σύμφωνα με το NBC.
Στο Νοσοκομείο Boston Veterans έχουν απαγορευτεί οι επισκέψεις σε ασθενείς και επιτρέπεται μόνο για αυτούς που είναι στα τελευταία τους!  Στο New England Tufts Medical Center τουλάχιστον 10 άτομα από το νοσηλευτικό προσωπικό βρέθηκαν θετικοί.

Δεν έχουμε πληροφορίες από άλλες μεγάλες ιατρικές μονάδες όπως είναι το Beth Israel Lahey Deaconess Medical Center, St Elizabeths Medical Center και άλλα νοσοκομεία πανεπιστημιακές μονάδες.
Γεγονός είναι ότι μιλάμε για μεγάλα νοσοκομεία με δεκάδες χιλιάδες προσωπικό με χιλιάδες ασθενείς και εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε ημέρα. 
Η Partners Health Group που είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην Βόρειο-ανατολική ακτή με μέλη της Πανεπιστημιακές Μονάδες όπως το Massachusetts General και Brigham Womens Hospital και άλλα έχουν 75,000 υπαλληλικό προσωπικό.
Ευχόμαστε σε όλους να γίνουν γρήγορα καλά γιατί η βοήθεια τους είναι απαράμιλλη σε ασθενείς και συγγενείς ασθενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου