Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός: 48 νέα κρούσματα, 20 οι νεκροί στην Ελλάδα


Τρίτη, 24 Μαρτίου, 2020

48 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας στην καθιερωμένη ενημέρωση των ιατρικών συντακτών με τα συνολικά κρούσματα να ανέρχονται σε 743.

134 ασθενείς νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, 45 εκ των οποίων διασωληνωμένοι. 32 ασθενείς έλαβαν εξιτήριο.

20 ασθενείς, με μέσο όρο τα 75 έτη, έχασαν την ζωή τους.

Ν. Χαρδαλιάς: Η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας αντιλαμβάνεται την αναγκαιότητα των μέτρων που έχουν ληφθεί και να ακολουθεί τις οδηγίες

Η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας δείχνει να αντιλαμβάνεται την αναγκαιότητα των μέτρων που έχουν ληφθεί και να ακολουθεί τις οδηγίες που έχουν δοθεί πιστά, ανακοίνωσε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.
Μιλώντας αμέσως μετά τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, ο κ. Χαρδαλιάς είπε πως σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κατά το πρώτο 24ωρο εφαρμογής του μέτρου 1,3 εκατ. Sms διεκπεραιώθηκαν, ένα υψηλό ποσοστό δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη διαδικασία.

“Υγειονομική βόμβα” οι Ελληνες που γύρισαν από την Ισπανία – 21 βρέθηκαν θετικοί, ευτυχώς μπήκαν σε καραντίνα

Υγειονομική βόμβα αποδείχθηκαν οι Ελληνες που επαναπατρίστηκαν από την Ισπανία αφού όπως έδειξαν οι έλεγχοι 21 από τους 263 επιβάτες αποδείχθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Οπως είπε ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς απαντώντας στην κριτική που ακούστηκε για το γεγονός ότι οι άνθρωποι αυτοί τέθηκαν σε απομόνωση, σκεφτείτε τι θα είχε συμβεί αν δεν είχαμε λάβει μέτρα. Σημειώνεται ότι οι ταξιδιώτες αυτοί τέθηκαν σε απομόνωση στο ξενοδοχείο Stanley στο κέντρο της Αθήνας και θα παραμείνουν σε καραντίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου