Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020

Και δεύτερος Κρητικός ομογενής πέθανε από τον ιό

Δευτέρα, 30 Μαρτίου, 2020
 
NEA YOΡΚΗ. Ενας ακόμη Κρητικός που είχε παρευρεθεί στο κρητικό γλέντι στο Στάτεν Αϊλαντ, στις 7 Μαρτίου, πέθανε από τον κορωνοϊό. (Προηγήθηκε ο θάνατος του Ανδρέα Κουτσουδάκη).  Πρόκειται για τον Στέλιο Βολικάκη, 70 χρόνων, που νοσηλευόταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο.
Τρεις ημέρες μετά το γλέντι, ήρθαν τα πρώτα συμπτώματα, αρχικά για την σύζυγό του Ευγενία. Οπως είπε η ίδια στον «Ε.Κ» «έβηχα, είχα λίγο πυρετό, πονούσε η πλάτη μου. Δεν πήγε το μυαλό μου ότι είναι κάτι σοβαρό. Μετά, δεν αισθάνθηκε και ο άνδρας μου καλά, είχε πρόβλημα και με τα πνευμόνια του. Τότε, ο γιος μου είπε να μας πάει στο νοσοκομείο».
Το ζευγάρι πήγε στο «NYU Langone», στο Μανχάταν. «Εμένα μου έκαναν μια ακτίνα, εκείνον τον κράτησαν» είπε η κ. Ευγενία. Επειτα από πέντε ημέρες νοσηλείας, ο Στέλιος Βολικάκης μπήκε σε μηχανική υποστήριξη. «Συνολικά έμεινε σχεδόν δύο εβδομάδες μέσα στο νοσοκομείο. Ο άντρας μου πέθανε ξημερώματα Σαββάτου».
Τα παιδιά του επισκέφθηκαν τον πατέρα τους για να τον αποχαιρετήσουν, φορώντας ειδική στολή και γάντια.
«Πήγε πρώτα η κόρη μου για να τον δει. Εκανε βίντεο για να δω τον άντρα μου γιατί δεν γινόταν να πάω στο νοσοκομείο» είπε η κ. Ευγενία.
Ο Στέλιος Βολικάκης ήταν από τις Φονές Αποκορώνου, του Δήμου Χανίων. Ηρθε στην Αμερική το 1974, σε ηλικία 24 χρόνων. Ξεκίνησε να δουλεύει στα εστιατόρια, όπως οι περισσότεροι Ελληνες μετανάστες εκείνη την εποχή. Ζούσε στο Μπρούκλιν, είχε πέντε παιδιά και τέσσερα εγγόνια. Οπως είπε στον «Ε.Κ.», ο φίλος του, Στρατής Κριαράς «ήταν βιοπαλαιστής σε όλη του τη ζωή».
«Ηταν καλός σύζυγος, καλός πατέρας και αγαπούσε όλο τον κόσμο. Δυστυχώς ήθελε ο Θεός να τον πάρει» πρόσθεσε η σύζυγός του.
Η οικογένεια προσπαθεί να μαζέψει χρήματα για την κηδεία του Στέλιου Βολικάκη στο Gofundme.
Οποιος επιθυμεί να βοηθήσει, το λινκ είναι:
https://www.gofundme.com/f/2vc2h8-for-my-father/campaign/gallery/0?utm_medium=sms&utm_source=customer&utm_campaign=p_na+share-sheet&pc_code=sms_db_
co2876_v1&rcid=bd592500b7c4475984b459d1229db5a9
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου