Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

Απίστευτο έγκλημα: Επνιξαν την Αμερικανίδα επιστήμονα στην ΚρήτηΤο παζλ των συνθηκών θανάτου της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον που βρέθηκε νεκρή έπειτα από πολυήμερες έρευνες σε τούνελ που χρησιμοποιούνταν από τους Γερμανούς την περίοδο της Κατοχής, συνθέτουν οι ιατροδικαστές Κρήτης, Στ. Μπελιβάνης και Αντ. Παπαδομανωλάκης.
Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε, η άτυχη γυναίκα πέθανε από ασφυξία, καθώς ο δράστης ή οι δράστες της έφραξαν το στόμα και τη μύτη. Νωρίτερα, οι δύο ιατροδικαστές είχαν κάνει γνωστό πως το πτώμα δεν έφερε τραύματα από σφαίρα ή άλλο αντικείμενο.
Οι ιστολογικές εξετάσεις στη σορό της 60χρονης Αμερικανίδας συνεχίζονται, καθώς το πτώμα βρισκόταν σε διαδικασία προχωρημένης σήψης.

Πως βρέθηκε εκεί

Πλέον, με σαφείς ενδείξεις ανθρωποκτονίας, οι αστυνομικές αρχές θα κληθούν να απαντήσουν σε ορισμένα ερωτήματα, προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση.
Αρχικά πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο τούνελ η άτυχη γυναίκα, αν δηλαδή η δολοφονία της έγινε σε άλλο σημείο της Κρήτης και μεταφέρθηκε εκεί προκειμένου να μην εντοπιστεί.
Επίσης, θα πρέπει να εξετάσουν τους λόγους για τους οποίους έγινε η δολοφονία της 60χρονης και αν συνδέεται με απόπειρα βιασμού ή ληστείας.
Στο έργο των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη βοηθά και ειδικό κλιμάκιο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, που έφτασε στα Χανιά από την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου