Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

Απίστευτο έγκλημα: Επνιξαν την Αμερικανίδα επιστήμονα στην ΚρήτηΤο παζλ των συνθηκών θανάτου της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον που βρέθηκε νεκρή έπειτα από πολυήμερες έρευνες σε τούνελ που χρησιμοποιούνταν από τους Γερμανούς την περίοδο της Κατοχής, συνθέτουν οι ιατροδικαστές Κρήτης, Στ. Μπελιβάνης και Αντ. Παπαδομανωλάκης.
Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε, η άτυχη γυναίκα πέθανε από ασφυξία, καθώς ο δράστης ή οι δράστες της έφραξαν το στόμα και τη μύτη. Νωρίτερα, οι δύο ιατροδικαστές είχαν κάνει γνωστό πως το πτώμα δεν έφερε τραύματα από σφαίρα ή άλλο αντικείμενο.
Οι ιστολογικές εξετάσεις στη σορό της 60χρονης Αμερικανίδας συνεχίζονται, καθώς το πτώμα βρισκόταν σε διαδικασία προχωρημένης σήψης.

Πως βρέθηκε εκεί

Πλέον, με σαφείς ενδείξεις ανθρωποκτονίας, οι αστυνομικές αρχές θα κληθούν να απαντήσουν σε ορισμένα ερωτήματα, προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση.
Αρχικά πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο τούνελ η άτυχη γυναίκα, αν δηλαδή η δολοφονία της έγινε σε άλλο σημείο της Κρήτης και μεταφέρθηκε εκεί προκειμένου να μην εντοπιστεί.
Επίσης, θα πρέπει να εξετάσουν τους λόγους για τους οποίους έγινε η δολοφονία της 60χρονης και αν συνδέεται με απόπειρα βιασμού ή ληστείας.
Στο έργο των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη βοηθά και ειδικό κλιμάκιο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, που έφτασε στα Χανιά από την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου