Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Το πρόγραμμα της επίσκεψης ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια στις ΗΠΑ


Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια. Φωτογραφία: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού/Δημήτρης Παπαμήτσος.

ΑΘΗΝΑ. Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου θα συναντηθεί, την Τετάρτη 17 Ιουλίου, με τον Αμερικανό ομόλογό του, Mike Pompeo, με τον οποίο θα συζητήσουν ζητήματα διμερούς, περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος.
Ο Υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί, επίσης, με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Αμερικανού Προέδρου, J. Bolton, καθώς και με τον Γερουσιαστή B. Menendez (D-NJ).
Περαιτέρω, πρόκειται να μετάσχει στις εργασίες της Υπουργικής Διάσκεψης για την Προώθηση της Θρησκευτικής Ελευθερίας (Ministerial Conference to Advance Religious Freedom) που θα λάβει χώρα στην Ουάσιγκτον, στις 17 και 18 Ιουλίου.
Τέλος, θα παραστεί, μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Σεβασμιώτατο κ. Ελπιδοφόρο, καθώς και με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Ν. Pelosi, σε στρογγυλή τράπεζα με θέμα την εκδίωξη των Χριστιανών από τη Μέση Ανατολή και τις σχετικές δράσεις του Οικουμενικού Πατριάρχη, Παναγιώτατου κ.κ. Βαρθολομαίου.
Συνάντηση με Πρωθυπουργό
Για τα αποτελέσματα του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, σε συνάντησή τους το πρωί της Τρίτης και «αξιολογήθηκε ως πολύ ενθαρρυντική η ομόφωνη και άμεση αντίδραση των Ευρωπαίων εταίρων στην τουρκική προκλητικότητα».
Επίσης, σύμφωνα με κυβερνητική ανακοίνωση, συζητήθηκαν το ταξίδι του κ. Δένδια στις ΗΠΑ και οι κατ’ ιδίαν επαφές που θα έχει «με στόχο τη διεύρυνση της στρατηγικής σχέσης Ελλάδος-ΗΠΑ».
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου