Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019

Ισχυρός σεισμός 7,1R στην Καλιφόρνια – Τραυματισμοί και φωτιέςΝέα, πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 7,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 20:19 (τοπική ώρα) στη νότια Καλιφόρνια, σύμφωνα με την προκαταρκτική λύση του Ευρωπαϊκού – Μεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου (EMSC).

Το επίκεντρο της δόνησης ορίζεται στα 202 χλμ. βόρεια του Λος Άντζελες. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 10 χλμ.
775626.regional
Η πυροσβεστική του Σαν Μπερναρντίνο ανακοίνωσε ότι υπάρχουν πληροφορίες για υλικές ζημιές σε κτίρια από τον ισχυρό σεισμό των 7,1 Ρίχτερ στη νότια Καλιφόρνια.
«Σπίτια άλλαξαν θέση, θεμέλια ράγισαν, τοιχία αντιστήριξης έπεσαν», ανέφερε η πυροσβεστική. Καταγράφηκε «ένας τραυματισμός (ελαφρύς), οι πυροσβέστες προσφέρουν φροντίδες στον ασθενή. Δεν υπάρχουν ανάγκες που να μην έχουν καλυφθεί αυτή τη στιγμή» διευκρίνισε σε ανάρτησή του σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.
Η εκπρόσωπος της κομητεία τους Κερν Μέγκαν Πέρσον είπε στο CNN ότι έχουν σημειωθεί φωτιές καθώς και τραυματισμοί στο Ρίτζκρεστ, ενώ στο Μπάκερσφιλντ έχει στηθεί κέντρο έκτακτης ανάγκης.
Στο κεντρικό Λος Άντζελες ο σημερινός σεισμός έγινε πιο αισθητός από τον προηγούμενο των 6,4 Ρίχτερ, που έγινε μια μέρα πριν, και ταρακούνησε πολλά κτίρια. Ο Ντόναλντ Καστλ, κάτοικος του Πόρτβιλ, είπε ότι το σπίτι του ταρακουνήθηκε για 20-25 δευτερόλεπτα. «Κράτησε πολύ» είπε.
Οι μονάδες δημόσιας ασφάλειας αναπτύσσονται σε όλη την πόλη «για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και να επιθεωρηθεί η υποδομή», δήλωσε ο δήμαρχος του Λος Άντζελες Eric Garcetti.
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο μέχρι στιγμής έχουν γίνει πάνω από 20 μετασεισμοί, ο μεγαλύτερος 5,4 Ρίχτερ.
Το αρχικό tweet της Αστυνομίας του Σαν Μπερναρντίνο:
Δείτε το βίντεο:

Ένας ελαφρά τραυματίας από τον ισχυρό σεισμό στην Καλιφόρνια

Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε ελαφρά μετά το σεισμό των 7,1 Ρίχτερ που σημειώθηκε στη νότια Καλιφόρνια, όπως ανέφερε στο Twitter η Πυροσβεστική του Σαν Μπερναντίνο.
«Σπίτια άλλαξαν θέση, θεμέλια ράγισαν, τοιχία αντιστήριξης έπεσαν. Ένας ελαφρύς τραυματισμός με τους πυροσβέστες να προσφέρουν φροντίδες στον ασθενή. Δεν υπάρχουν ανάγκες που να μην έχουν καλυφθεί αυτή τη στιγμή.
Ο Ντόναλντ Καστλ, κάτοικος του Πόρτβιλ, είπε ότι το σπίτι του ταρακουνήθηκε για 20-25 δευτερόλεπτα. «Κράτησε πολύ» είπε.
Οι μονάδες δημόσιας ασφάλειας αναπτύσσονται σε όλη την πόλη «για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και να επιθεωρηθεί η υποδομή», δήλωσε ο δήμαρχος του Λος Άντζελες Eric Garcetti.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου